Galatasaray'a 30 milyon TL kazandırdı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'a 30 milyon TL kazandırdı

Spor Arena / Ali Naci KÜÇÜK | Galatasaray'da geçen sezon sol bekteki performansı nedeniyle gönderilmesi dahi gündeme gelen Ömer Bayram, bu sezonun flaş ismi oldu.

04.03.2020 08:12  Güncelleme: 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Arena/ Ali Naci KÜÇÜK | Galatasaray'da geçen sezon sol bekteki performansı nedeniyle gönderilmesi dahi gündeme gelen Ömer Bayram, bu sezonun flaş ismi oldu... Teknik direktör Fatih Terim'in orta saha ve sol kanatta oynattığı futbolcu Süper Lig'de 10 golün pasını verirken asist krallığında zirveye yükseldi. Başarılı oyuncu bu sezon 10'u ligde, 1'i Şampiyonlar Ligi'nde ve 2 tanesi de Ziraat Türkiye Kupası'nda olmak üzere toplam 13 asiste imza attı.

Takımına 26 puan getirdi

Galatasaray, Ömer Bayram'ın ligde 10 asist ve 1 gollük katkı sağladığı 10 maçta toplam 8 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Bu maçlarda elde edilen 26 puan ile Galatasaray 24 milyon 881 bin 695 bin TL başarı primini kasasına koydu. Ayrıca Galatasaray'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge ile 1-1 berabere kaldığı maçta Adem'in golünde de asisti yapan Ömer, 900 bin Euro'luk puan gelirinin de önemli mimarlarından oldu.

RYAN DONK'A ASiSTLER ÖMER'DEN

Galatasaray'da, Ryan Donk 3 gol atarken asistleri kendisi gibi Hollanda doğumlu olan yakın arkadaşı Ömer yaptı.

Galatasaray\'a 30 milyon TL kazandırdı
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Galatasaray'a 30 milyon TL kazandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement