Galatasaray'a Niasse İçin 'Teknik' Engel - Son Dakika
Spor

Galatasaray'a Niasse İçin 'Teknik' Engel

Galatasaray\'a Niasse İçin \'Teknik\' Engel

Everton Teknik Direktörü Marco Silva yönetimden, Galatasaray’ın kadrosuna katmak istediği Oumar Niasse’ın takımda tutulmasını istedi.

28.08.2018 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Onur Dinçer/ Skorer Dış Haberler
Galatasaray'ın forvet transferindeki hedeflerinden Oumar Niasse, teknik direktör engeline takıldı. Bafetimbi Gomis'i Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımına gönderen sarı-kırmızılılar, Fransız golcünün yerini dolduracak başka bir forvet ararken, rotanın çevrildiği Niasse için kulübünden izin çıkmadı.
'Niasse bana lazım olacak'
Everton Teknik Direktör Marco Silva'nın yönetime sunduğu raporda futbolcunun takımda tutulmasını istediği öğrenildi. Senegalli forvetin bu sezon için planları dahilinde olduğunu Everton yönetimine ileten Silva'nın, rotasyon içinde Niasse'a zaman zaman görev vermeyi düşündüğü belirlendi.
Transferin kapanması da faktör
İngiltere'de zorlu bir mücadeleye girişen mavi-beyazlı ekibin kadrosu şekillenirken, bu andan itibaren oyuncu gönderilmesinin Ada ekibini sıkıntıya sokacak olmasının, iyi bir teklif gelse dahi golcü futbolcuyu elden çıkarmak adına Evertonlu yöneticilere geri adım attırdığı tespit edildi. Transfer penceresinin kapandığı İngiltere'de, Oumar Niasse'ın gönderilmesi durumunda yerine yeni bir isim alınamayacak olmasının da, bu transferi engelleyen önemli bir faktör olduğuna dikkat çekildi.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Galatasaray'a Niasse İçin 'Teknik' Engel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement