İkinci Yarı Hazırlıklarını Sürdüren Galatasaray, Antalya Kampını Noktaladı - Son Dakika
Spor

İkinci Yarı Hazırlıklarını Sürdüren Galatasaray, Antalya Kampını Noktaladı

2018-2019 sezonu ikinci devre kamp çalışmalarını Antalya'nın Belek beldesinde sürdüren Galatasaray, dün yaptığı çalışmalar ile Antalya kampını tamamladı.

10.01.2019 20:00  Güncelleme: 20:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı kırmızılı takımın Belek Turizm Merkezi'nde kamp yaptığı otelin sahasında basına açık gerçekleştirilen antrenman yağış altında gerçekleştirilirken koşu çalışması ile başladı. Isınma hareketleri ve pas çalışması ile süren idman, açma-germe ile sona erdi.

OZAN KABAK İDMANI YARIDA BIRAKTI

Öte yandan idmana yeni transfer Emre Taşdemir de katıldı. Basına kapalı gerçekletirilen sabah antrenmanında koşu çalışması yaptığı belirtilen Emre Taşdemir, akşam antrenmanında da takımdan ayrı bireysel çalışmalarını sürdürdü. Ayrıca genç futbolcu Ozan Kabak, idman sırasında ayağını burkarken, tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı.

İkinci Yarı Hazırlıklarını Sürdüren <a class='keyword-sd' href='/galatasaray/' title='Galatasaray'>Galatasaray</a>, <a class='keyword-sd' href='/antalya/' title='Antalya'>Antalya</a> Kampını Noktaladı

LEİPZİG İLE KARŞILAŞACAK

Antalya'daki hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray, yarın sabah saat 11.00'de Almanya'ya gidecek. Sarı kırmızılı takım, 12 Ocak Cumartesi günü TSİ 17.00'de Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig ile hazırlık maçında karşılaşacak.

İkinci Yarı Hazırlıklarını Sürdüren Galatasaray, Antalya Kampını Noktaladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor İkinci Yarı Hazırlıklarını Sürdüren Galatasaray, Antalya Kampını Noktaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • LEVENT PÜTÜRGE: TAKIMIN KOŞU PERFORMANSINI ARTIRMASI LAZIM, EN AZ KOŞAN TAKIM GALATASARAY, BİR TAKIM GERİ PAS YAN PAS YAPIYORSA, AZ KOŞUYOR DEMEKTİR .DİKİNE OYNAYAN TAKIM ÇOK KOŞAR. KOŞMADAN ŞAMPİYON OLAMAZSIN. 1 0 Yanıtla

Advertisement