Galatasaray, Çaykur Rizesporlu Oğulcan Çağlayan ile anlaşma sağladı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Çaykur Rizesporlu Oğulcan Çağlayan ile anlaşma sağladı

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, potansiyeli yüksek yerli isimlere yöneliyor. Sarı-kırmızılı takım, Fatih Terim'in daha önce ısrarla istediği Oğulcan Çağlayan'la büyük ölçüde anlaştı.

01.04.2020 11:34  Güncelleme: 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mali sorunlar ve kiralık oyuncuların çokluğu nedeniyle yaz transfer döneminde büyük değişeme uğraşacak olan Galatasaray, çalışmalarına şimdiden başladı.

BÜYÜK ORANDA ANLAŞILDI

Özellikle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yerli oyunculara yönelen sarı-kırmızılı ekibin, Çaykur Rizespor'un başarılı hücum oyuncusu Oğulcan Çağlayan ile büyük oranda anlaştığı bildirildi. 16 yaşındayken bir ay kadar Florya'da idmanlara çıkan Oğulcan Çağlayan, bir aksilik olmazsa bu kez kalıcı olarak sarı-kırmızılı formayı sırtına geçirecek.

2+1 YILLIK SÖZLEŞME

24 yaşındaki Oğulcan ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor. Ayrıca yıllık ücreti de 1 milyon euro civarında olacak. Daha önce de adı sık sık sarı-kırmızılı ekip ile anılan genç santrafor, Rizespor formasıyla bu sezon çıktığı 22 resmi karşılaşmada 4 gol atıp 2 asist yapma başarısı gösterdi.

Ankaraspor altyapısında yetişen, Gaziantep, K. Erciyes, Kayseri ve Çaykur Rizespor formaları giyen ve kendini sürekli geliştiren Oğulcan'ın Fatih Terim ile çalışacağı için çok heyecanlı olduğu ifade edildi.

FLORYA'DA NİYE KALMADI?

16 yaşında Florya'da idmanlara çıktığını ifade eden Oğulcan, "İmza atmadan önce Fatih hoca, A Milli Takım ile anlaştı. Müfit (Erkasap) hoca, 'Biz yokken burada fazla şansın olmaz' dedi. Ben de Gaziantep'in yolunu tuttum" demişti.

(Sabah)

Galatasaray, Çaykur Rizesporlu Oğulcan Çağlayan ile anlaşma sağladı

Son Dakika Spor Galatasaray, Çaykur Rizesporlu Oğulcan Çağlayan ile anlaşma sağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • karakartal: Klasik Cimbom oyunu maç öncesi teklif modeli. Anadolu takımları ile yaptığı maçlar öncesi oyuncuya teklif. :)))) 4 7 Yanıtla Çomak: Liglerin oyananıp oynanmıyacağı belli değil gelmişsin standart kafalar olarak hep aynı kendinize bakın gs maçını seyircisiz oynamak için avantaj elde etmek için elinizden ne geliyorsa yaptınız boş yapma 1 2
  • bayburtlu: çöp .. fatıh yıne cımbom u yıyor 2 5 Yanıtla
  • muhtar: paratorada bu yakışır millet can derdinde o para 2 4 Yanıtla
  • VESSELAM: Rize de 100 kişiye sorun 99 u gitsin der. Asparagas bunlar inanmayın... 2 2 Yanıtla
  • Çok kötü haber : Midpoint The House Cafe Bigchef Kırıntı çalışanlara maaşları verin Patronları kayıp. Tüm çalışanlar mağdur 2 1 Yanıtla
  • ....: Kasap et derdinde. 1 2 Yanıtla
  • UĞURSUZ DÜNDAR: ÇOK SAĞLAM ÇOCUK FUTBOLDAN ANLAYAN BU ÇOCUĞUN İYİ TOPÇU OLDUĞUNU ANLAR KISA MESAFEDE SÜRATE ULAŞIYOR BU EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ BU TİP FUTBOLCULAR DEĞERLİDİR. 0 2 Yanıtla
  • anadolu: Bu çocuk spor toto ligindeki her hangibir takımda ilk onbirde sürekli oynayamaz... 0 0 Yanıtla

Advertisement