Galatasaray'da Başantrenör Ertuğrul Erdoğan Dönemi Başladı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Başantrenör Ertuğrul Erdoğan Dönemi Başladı

Galatasaray\'da Başantrenör Ertuğrul Erdoğan Dönemi Başladı

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Başantrenör Ertuğrul Erdoğan ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

27.07.2018 16:16  Güncelleme: 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Oktay Mahmuti'nin yerine yeni başantrenörünü buldu. Sarı-kırmızılılar, anlaşmaya vardığı Başantrenör Ertuğrul Erdoğan ile sözleşme imzaladı. Türk Telekom Stadı'nda düzenlenen imza törenine Galatasaray Başkan Yardımcıları Yusuf Günay, Kaan Kançal, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Cansever ve Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya katıldı.

"GALATASARAY KARİYERİMDE DÖNÜM NOKTASIYDI"

Ertuğrul Erdoğan kendisini sarı-kırmızılı kulübe 1+1 yıllığına bağlayan imzayı atarken, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kendisi için çok önemli bir an olduğunu ifade ederek, "Profesyonel basketbol antrenörlük kariyerime başladığım kulübe geri döndüm. Biz antrenörlerin hayatlarında dönüm noktaları vardır. Galatasaray böyle bir dönüm noktasıydı. Buradaki görev ve beklentilerin neler olduğunu çok iyi biliyorum. Ben teknik heyet başkan ve taraftarlarımızla bir sinerji yakalarız. Düşündüğümüz hak ettiğimiz ve heyecan duyduğumuz noktaya ulaşırız ümidindeyim. En büyük beklentim sahada mücadele eden yüksek enerjiyle oynayan ve terlettiği formanın hakkını veren takım oluşturabilmek. Bunun üstüne de orta ve uzun vadeli hedefleri koyacağız. Önce bugünü düşüneceğiz yarını da hayal edeceğiz. Kadromuza baktığınız zaman A Mili Takım potansiyelindeki oyuncuları bir araya getirmeye gayret ediyoruz. Gençlerin enerjisi yabancılarımızın da katkısıyla ilk hedefimiz sahada iyi mücadele veren izlemeye gelen herkese keyif veren bir basketbol oynamak" şeklinde konuştu.

KAAN KANÇAL: KENDİSİYLE BİRLİKTE ÇOK ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

Galatasaray Başkan Yardımcısı Kaan Kançal ise "Camiamızda görev almış, camiamızı bilen ve tanıyan bir hoca. Umarım kendisiyle birlikte çok önemli başarılara imza atacağız. Camia ve hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Cansever ve Galatasaray Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya da Erdoğan'ın transferinin hayırlı olmasını dileklerinde bulundu. Yapılan açıklamaların ardından Başantrenör Ertuğrul Erdoğan kendisini Galatasaray'a bağlayan imzayı attı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray'da Başantrenör Ertuğrul Erdoğan Dönemi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement