Galatasaray'da Bir Transfer Daha Bitti - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Bir Transfer Daha Bitti

Galatasaray\'da Bir Transfer Daha Bitti

Ndiaye Galatasaray'a transfer oldu!

31.07.2017 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ndiaye Galatasaray'a transfer oldu! Belhanda, Maicon, Gomis ve Mariano'nun ardından 5. transfer; Ndiaye... Galatasaray, Badou Ndiaye transferinde Osmanlıspor ile anlaşmaya vardı.

Ndiaye ile transfer konusunda el sıkışan sarı-kırmızı yetkililer, Başkent temsilcisi ile 7 milyon euroluk bonservis karşılığında el sıkıştı. Feghouli ve Fernando ile de anlaşan Galatasaray'ın orta sahaya bu takviyeleri duyurması bekleniyor. Sarı Kırmızılılar Senegalli futbolcu N'Diaye ile 4 yıllık anlaşma sağlarken, oyuncu Galatasaray'dan senelik 2.2 milyon euro alacak.

Öte yandan Ahmet Gökçek, A Spor'a yaptığı açıklamada Ndiaye transferi için 7 milyon euro ve altyapıdan 3 oyuncu karşılığında anlaştıklarını duyurdu

Galatasaray, Süper Lig'den daha önce Amrabat'a 8.4 milyon euroluk bonservis ödemişti. Bu oyuncunun ardından ligden alınan en yüksek bedelli 2. isim olacak.

SELÇUK'U KESECEK TRANSFER...

Teknik direktör Igor Tudor, ofansif yönü güçlü, Selçuk İnan'ı kesebilecek kalitede takviye istemiş, ismi de vermişti: Badou Ndiaye. 2 sezondur Osmanlıspor forması giyen ve ortaya koyduğu performansla herkesi kendine hayran bırakan Senegalli futbolcu, merkezde görev yapmasına rağmen skor katkısıyla dikkat çekiyor. Geçen sezon çıktığı 26 lig maçında 6 gol atıp, 2 asist yapan Ndiaye, sürekli dikine oynadığı için rakip savunmaları bir hayli zorluyor.

Dün İstanbul'a gelen Senegalli orta saha, yolculuk öncesi Galatasaray'la ilgili soruları "İnşallah, haber bekliyorum" diye yanıtladı. Ndiaye iki sezonda 59 lig maçında 17 gol, 6 asistle göz doldurmuştu.

2 SEZONDA 77 MAÇ

2015-2016 sezonunun başında 300 bin Euro karşılığında Norveç'in Bodo/Glimt kulübünden transfer edilen Ndiaye, 2yılda değerini katladı. Bu süreçte Mor-Sarılı formayı tam 77 maçta terleten Ndiaye, Başkent ekibinin en istikrarlı oyuncularından biri oldu. Çıktığı 77 maçta 18 kez gol sevinci yaşayan Ndiaye, 7 de asist yaptı.

TRANSFER TRAŞI OLDU

Önceki gün İstanbul'a gelen Badou Ndiaye, İstanbul'da bir erkek kuaföründe traş oldu. Ndiaye'nin fotoğrafı, kendisini traş eden berber tarafından sosyal medyada paylaşılırken, "Galatasaray'a geliyor, transfer traşını bile oldu" şeklinde yorumlandı

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Bir Transfer Daha Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement