Galatasaray'da Falcao ve Linnes krizi! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Falcao ve Linnes krizi!

Galatasaray'da büyük uğraşlar sonrası Monaco'dan transfer edilen Falcao takım içi dengeleri bozdu. Yıllık bonuslarla 7 milyon euroluk maaşı olan Falcao'nun ücreti Belhanda ve Feghouli'yi oldukça rahatsız etti. Ayrıca sezon başlamadan önce sözleşmesi dondurulan Linnes için verilen karar da sorgulanıyor.

09.10.2019 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Radamel Falcao'nun transferi ve Martin Linnes'le ilgili verilen şok karar, takım içinde çok büyük sıkıntılara yol açmış durumda. Üst üste gelen iki şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Belhanda ve Feghouli'nin Falcao'ya verilen 7 milyon euroluk maaş nedeniyle huzursuzluk yaşadığı belirtiliyor.

 <a class='keyword-sd' href='/galatasaray/' title='Galatasaray'>Galatasaray</a>'da Falcao ve Linnes krizi!

TERİM VE YÖNETİME TEPKİ

Takvim'in haberine göre; İki yıldızın kötü performansının altında bu olayın yattığı ifade ediliyor. Ayrıca Linnes'in transferin son günü kadro dışında bırakılmasının da takımda problem yarattığı öğrenildi. Norveçli yıldızın takımda çok sevildiği, birçok futbolcunun bu karardan dolayı Terim ve yönetime tepkili olduğu ifade ediliyor. Bu tepki kötü sonuçları da beraberinde getirdi.

Sezon başında sözleşmesi dondurulan Linnes'in devre arasında takıma döneceği ve performası ile hayal kırıklığı yaratan Mariano ile yolların ayrılacağı iddia ediliyor.

Galatasaray\'da Falcao ve Linnes krizi!

Son Dakika Spor Galatasaray'da Falcao ve Linnes krizi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • andsmero: beter olun pislik takım 37 48 Yanıtla
    Hasan: Haramiii galatasarayin 20 yillik haram kupalari burnundan fitil fitil cikacak bu daha baslangic pensilvanya cocugu gs. 2 5
  • arda: Falcao balon çıktı boş yere dünya para ödüyor gs 31 31 Yanıtla
  • Hemşinli: GS ÇÖKÜŞE GEÇTİ 18 21 Yanıtla
    Anti fetosaray: Beter olsunlar 0 3 Yigido: Milli ara olmasaydı keşke .. 0 2
  • vış....: sevgili GALATASARAYLILAR bizim takımımız çok iyi TÜRKİYEnin en iyi t.direktörü bizim takımda ama sorun şu ki; belhanda feguoli gibi oyuncular yazın afrika kupasında oynadılar onun sıkıntısı ve orta saha oyuncuları transferin son günü alında ve ayrıca son gün kaç oyuncu alında takım daha uyum sağlayamadı... ayrıca ligde kaybedilmiş bişey yok ve avrupada alınan skorlar normal. geçen sezonda marcao-luindama geldiğinde de ilk haftalar sıkıntılı olmuştu unutmayalım. uyum sorununu aşınca göreceksiniz 15 10 Yanıtla
    Gsli : Bravo kardeşim doğru tesbit 9 1
  • CİMBOM: SALLA BABAM SALLA .... GALATASARAY DÜŞMANLARI SİZİ YEMEZLER :)) 20 4 Yanıtla
  • Aşşağı köyden MEMO: belhandayı günahım kadar sevmem. ama adam haklı.. 6 18 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement