Galatasaray'da Fatih Terim, Tudor'un Dağıldığı Fikstürle Karşı Karşıya - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Fatih Terim, Tudor'un Dağıldığı Fikstürle Karşı Karşıya

G.Saray, sezonun ilk yarısında Trabzonspor ile başlayan 5 maçlık zorlu seride 9 puan yitirmişti. Aynı maçlar geldi çattı, bu kez kulübede Fatih Terim var.

19.03.2018 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cimbom sezona fırtına gibi başlamış ancak Trabzonspor karşılaşmasıyla başlayan zorlu fikstürde darmadağın olmuştu. Teknik direktör Igor Tudor o dönemde takımı bir arada tutmayı başaramamış ve Aslan 15 puanın 9'unu yitirip zirveden inmişti. Şimdi sarı-kırmızılıların 'korku tüneli' olarak gördüğü o maçlara Aslan, kulübede Fatih Terim ile çıkacak.

"FATİH TERİM CİDDİYET İSTİYOR"

Galatasaray, sezonun ilk yarısında bu dönemde Trabzonspor, Başakşehir ve Beşiktaş'a deplasmanda yenilmişti. Evinde ise G.Birliği ve Alanyaspor maçlarını kazanmıştı. 21. şampiyonluğun yolu Cimbom, İgor Tudor ile dağıldığı bu kritik zorlu maç zincirine bu kez deneyimli hocası Fatih Terim ile girecek. İmparator, milli maçlar sonrası başlayacak bu seri öncesi öğrencilerine motivasyon konuşmaları yapacak. Bu 5'li seriden güçlü çıkmaları halinde 21. şampiyonluğa çok yakın olduklarını oyuncularına aktaracak. Fatih Terim bu dönemde tüm takımdan tam ciddiyet istiyor.

(A Spor)

Galatasaray\'da Fatih Terim, Tudor\'un Dağıldığı Fikstürle Karşı Karşıya
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Fatih Terim, Tudor'un Dağıldığı Fikstürle Karşı Karşıya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • Sicilya Faresi: Türk futbolunun katillerinden biri olan bu çakma sicilya mafyası artık defolsun 10 16 Yanıtla
  • Gs Sebahattin: Eskiden fb yi Kadıköy de yemiyor duk artık hakemide alıyoruz yine yenemiyoruz. Şaka maka hakem fb nin üç penaltısı nı vermedi. Serdar Aziz ve Fernando kırmızı görmedi.ne güzel iş 4 11 Yanıtla Suskun: Kardeş. Ağlamandan belli fenevlisin. Mehmet Ekici kırmızı görse sizde görürdünüz dünyayı tersten 9 1 Gs Sebahattin: ne fb si gs li olmam yalan söylememimi gerektirir.bizim sahada hakem hataları bizim lehimize oluyor fb stadın dada.adamlar haklı bu konuda.üç penaltısını verme vur kır parçala.terim baban milli takımda ne yaptı.bizim sonumuzda avrupaya çıkınca milli takım gibi olur.bjk iki sene hakemle şampiyon oldu barselona dediler sonra bayern geldi balonu patlattı.demem o ki sahte kahramanlar yaratmayın patlatırlar balön gibi.saygılar... 3 4 Gs Sebahattin: ne fb si gs li olmam yalan söylememimi gerektirir.bizim sahada hakem hataları bizim lehimize oluyor fb stadın dada.adamlar haklı bu konuda.üç penaltısını verme vur kır parçala.terim baban milli takımda ne yaptı.bizim sonumuzda avrupaya çıkınca milli takım gibi olur.bjk iki sene hakemle şampiyon oldu barselona dediler sonra bayern geldi balonu patlattı.demem o ki sahte kahramanlar yaratmayın patlatırlar balön gibi.saygılar... 1 2 Ahmet: Dobra adamsın vesselam 1 0 fb Selahattin: ismini yanlis yazmissin mehmet ekici kart gormeden cikti fernondonun faulunden daha sertini valvuena yapti maicona fenerin ceza sahasi voleybol sahasina dondu sen bunlari gormedin galiba aglayark oynanmaz futbol sonra tacimizi caldilar dersin cocuklar bile alay eder dediklerine 0 0
  • BİLGİLİ: BAŞAK ŞEHİR VE BJK YE TAKILCAK GS GÖRÜN BAKIN 3 10 Yanıtla
  • Ahmet Tekin: başakşehir:1 beşiktaş:0 12 1 Yanıtla
  • BabaFingo: Bu hakemlerle gs nin işi çok kolay 3 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement