Galatasaray'da Favori Welbeck - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Favori Welbeck

Galatasaray\'da Favori Welbeck

Gomis’i Al Hilal’a satan Cim-Bom, golcü transferi için harekete geçti. Üç futbolcuyu takibe alan sarı-kırmızılı kulübün listesinin başında Arsenalli Danny Welbeck bulunuyor.

23.08.2018 05:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransız golcüsü Gomis'i Al Hilal'e satan Galatasaray 3 alternatif belirledi. Listenin ilk sırasında Teknik Direktör Fatih Terim'in ısrarla istediği İngiliz golcü Danny Welbeck bulunuyor.

Arsenal'in 27 yaşındaki forveti ile ön görüşmelerde olumlu mesafe kat edildi. Arsenal ile 1 sene daha sözleşmesi bulunan yıldız futbolcunun için bonservis pazarlığı sürüyor. İngilizler 10 milyon euro isterken Galatasaray 5 milyon euro teklif etti.

Welbeck'te sıkıntı yaşanması halinde Aslan'ın belirlediği diğer iki aday Everton'ın 28 yaşındaki Senegalli golcüsü Oumar Niasse ile Çin takımı TJ Quanjian'da mutsuz olduğu için sözleşmesini fesh eden Anthony Modeste...

Gomis'in yerine tempolu oyuna yatkın bir forvet isteyen Teknik Direktör Fatih Terim'in Welbeck'te yaşanabilecek bir olumsuzluk durumunda bu iki isimden birini tercih edeceği bildirildi.

Şampiyonlar Ligi faktörünün ismi geçen forvetlerin ikna olmasında belirleyici unsur olduğu belirtildi.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Galatasaray'da Favori Welbeck - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement