Galatasaray'da Gündem Fransız Yıldız Patrice Evra! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Gündem Fransız Yıldız Patrice Evra!

Ara transfer döneminde Teknik Direktör Fatih Terim'in de isteği üzerine sol bek takviyesine yoğunlaşan Galatasaray'da Patrice Evra'nın ismi gündeme geldi.

30.12.2017 16:05  Güncelleme: 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da sol bek transferi için girişimler devam ediyor. Sarı-kırmızılıların gündemine gelen son isim Patrice Evra oldu.

Menajerler tarafından Galatasaray'a önerilen 36 yaşındaki oyuncunun bonservisi elinde bulunuyor.

İKİ OYUNCUDAN GELECEK HABERE GÖRE HAREKETE GEÇİLECEK

Bir yandan Asamoah ve Filipe Luis konusunda yanıt bekleyen Galatasaray, iki oyuncudan gelecek habere göre hareket edecek.

Marsilya'nın Vitoria Guimares ile oynadığı maçta taraftara tekme attığı için 30 Haziran 2018'e kadar UEFA organizasyonlarından men cezası alan Fransız oyuncu, Marsilya ile sözleşmesini karşılıklı feshetmişti.

BİR ÇOK KÖKLÜ KULÜPTE FORMA GİYDİ

Kariyerine Monza'da başlayan Evra, Nice ve Monaco forması giydikten sonra 2005 yılında Manchester United'a transfer olmuştu.

İngiliz kulübünde 9 sezon kalan Evra, Juventus'ta geçirdiği 3 yılın ardından kariyerini Marsilya'da sürdürmeye karar vermişti.

Galatasaray\'da Gündem Fransız Yıldız Patrice Evra!

Son Dakika Spor Galatasaray'da Gündem Fransız Yıldız Patrice Evra! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • GS AYKUT: NERDE YAŞLI MAŞLILARI BULUYOR BİZE GETİRİYORLAR YA GENÇ ALIN GENÇ OYUNCULAR GENÇ OYUNCULARA İHTİYACIMIZ VARRRRRRR 6 1 Yanıtla
  • mezarcı: üstüne soğuk su içince çok yararlı 3 1 Yanıtla
  • katar: nerde bır ıse yaramaz var buluyoruz alımalla 3 1 Yanıtla
  • tayhan: onu al bunu al bende teknik direktör olsam heristedim alınırsa başarılı olurum tudorda olsa ikinci yarı belki eksik yerlere futbolcu isteyecekti başarılı olacaktı adam ligi ilk yarıyı 2 bitirmişl bi şansı vardı bakalım lig sonu ne olacaktı fatih hazır kadroyla başaşaramıyorsa verin yolunu daha fazla zengin yapmaya gerek yok milli takımdan başarısız olup yolunu buldu alın teri olmayan parayı cebine indirdi 0 2 Yanıtla
  • erhan tokat: GS sol bek almis ne olur takim savunmasi yokki.Atl Madrit o ligde 17 macta 7 veya 8 gol yiyor ama biz basaksehirden 5 felan yiyoruz 1 0 Yanıtla
  • 2017 nin en şansız adamı ziya: sakın sakın 5 m yakınınıza yaklaştırmayın bu emektar fransızı. 0 0 Yanıtla
  • Müşavir : GS parası deniz ,yemeyen domuz misali.....bu klüp en fazla iki yıl sonra kayyuma gider ,anahtarları valiye teslim ederler. 0 0 Yanıtla

Advertisement