Galatasaray'da Mehmet Topal transferine onay çıktı! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Mehmet Topal transferine onay çıktı!

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra henüz bir takımla anlaşmayan deneyimli oyuncu Mehmet Topal için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Eski takımı Galatasaray ile adı anılan Topal'ın transferine Fatih Terim'in onay verdiği ortaya çıktı. Deneyimli isim için düşünülen maaş ise 1,2 milyon euro.

21.08.2019 09:48  Güncelleme: 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon öncesi 10 transfer yapmasına rağmen stoper bölgesinde hala sıkıntı yaşayan Galatasaray'da Ahmet Çalık'ın istenilen seviyede olmaması, Valentine Ozarnwafor'un da Kayserispor ile anlaşmasının ardından Aslan'ın elinde stoper olarak sadece Marcao ile Luyindama kaldı.

TRANSFERE ONAY ÇIKTI

Fanatik'in haberine göre; Şimdi ise bu bölgede alternatif yaratmaya çalışan Galatasaray, gündemine Mehmet Topal'ı aldı. Son olarak Fenerbahçe forması giyen ve bonservisi elinde olan 33 yaşındaki futbolcunun transferine Fatih Terim de onay verdi.

1+1 YILLIK İMZA

Hem stoper hem hem de ön liberoda görev yapabilen tecrübeli oyuncu ile önümüzdeki günlerde masaya oturulması bekleniyor. Ayrıca Topal için düşünülen maaş ise senelik 1,2 milyon Euro'dan 1+1 yıllık kontrat.

Galatasaray\'da Mehmet Topal transferine onay çıktı!

Son Dakika Spor Galatasaray'da Mehmet Topal transferine onay çıktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Hemşinli: Bıkmadınız Fenerin eskilerini toplamaktan GS. 9 13 Yanıtla HALK: FENEVİN TOPLADIKLARI NE OLACAK ACABA. 9 4 Sakaryalı: Çok biliyon ya iyi oku eski diyon ya 1 tolga iki aziz üc mehmet 4 emre 5 caner 6 rodrigez dahasını istermisin sığır 9 1 Fırtuna deresi: Hemşinli, Gsliler sana kemik hazırladı,buyur afiyetle ye.Hemşinde kemik bırakmadın. 2 0 şikebahçe: mehmet topal zaten bizim eskimiz m a l 1 0
  • Fb: Sevindim bir fb li olarak kurtulduk 4 12 Yanıtla
  • Gs: Taraftarlar çok tepki verir bence bu adam tt arenada oynaymaz 5 7 Yanıtla
  • Al al: En mantikli transfer olur 7 4 Yanıtla
  • Mehmet : Yahu adam 2 metre topu sürükleyemiyor ben her zaman demişimdir kardeşim bizim türk liginde Şener özbayraktar , hasan ali kaldırım ,mehmet topal, ismail köybaşı, burak yılmaz, bu gibi daha bir sürü sadece adı futbolcu olan insanlar var, Avrupa ülkelerinde bunlara gülerler halı sahada oynatmazlar 5 4 Yanıtla vış....: aynen haklısın kardeşim... birde yabancı sınırı gelecek düşünsene 2 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement