Galatasaray'da Melo ve Riera Arasında Gerginlik - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Melo ve Riera Arasında Gerginlik

Galatasaray\'da Melo ve Riera Arasında Gerginlik

Galatasaray'ın bugünkü antrenmanında futbolcular Felipe Melo ile Albert Riera arasında yaşanan gerginlik üzerine her iki futbolcunun da teknik direktör Fatih Terim tarafından soyunma odasına gönderildiği, futbolcular arasındaki gerginliğin...

05.04.2012 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın bugünkü antrenmanında futbolcular Felipe Melo ile Albert Riera arasında yaşanan gerginlik üzerine her iki futbolcunun da teknik direktör Fatih Terim tarafından soyunma odasına gönderildiği, futbolcular arasındaki gerginliğin soyunma odasında da devam ettiği bildirildi.

Galatasaray Kulübü, söz konusu futbolcular hakkında kulübün iç disiplin talimatı ve düzenlemelerinin ivedilikle ve kararlılıkla uygulanacağını açıkladı.

Kulübün internet sitesinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Futbol takımımızın bugün gerçekleştirdiği antrenmanda kulübümüz futbolcularından Felipe Melo ile Albert Riera arasında yaşanan gerginlik üzerine her iki futbolcu da Sayın Fatih Terim tarafından soyunma odasına gönderilmiştir. Futbolcularımız arasındaki gerginlik soyunma odasında da devam etmiştir. Söz konusu futbolcular hakkında kulübümüz iç disiplin talimatı ve düzenlemelerinin ivedilikle ve kararlılıkla uygulanacağını bildiririz."

- İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray'da Melo ve Riera Arasında Gerginlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement