Ryan Babel, Galatasaray'ın yeni sezon hazırlık kampında yer alacak - Son Dakika
Spor

Ryan Babel, Galatasaray'ın yeni sezon hazırlık kampında yer alacak

Galatasaray'da 1-2 ay önce ayrılığına kesin gözüyle bakılan Ryan Babel'e yönetim ve teknik heyet bir şans daha verme kararı aldı. Hollandalı futbolcunun yeni sezon hazırlık kampında yer alacağı öğrenildi.

21.07.2020 07:53  Güncelleme: 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de pandemi sonrası istediği performansı gösteremeyen Galatasaray, yeni sezon için kadro çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekipte 1-2 ay önce ayrılığına kesin gözüyle bakılan Ryan Babel'e yönetim ve teknik heyet bir şans daha verme kararı aldı. Kiralık olarak gittiği Ajax'ta bekleneni veremeyen, erken form tutmak için İstanbul'a dönen ve Metin Oktay Tesisleri'nde antrenmana çıkan Hollandalı futbolcu, yeni sezon hazırlık kampında yer alacak.

ONYEKURU GİTTİ, BABEL KALDI

Teknik direktör Fatih Terim, 1+1 yıllık daha kontratı olan tecrübeli futbolcuya hazırlık maçlarında forma verecek. Babel'in takımda kalmasının en önemli nedeni ise sözleşmesi sona erince kulübü Monaco tarafından geri çağırılan, bir daha da kiralık verilmeyeceği Galatasaray'a tebliğ edilen Henry Onyekuru'nun planlardan tamamen çıkarılması.

YÖNETİM İNDİRİM İSTEYECEK

Babel eğer kendisine verilen fırsatı iyi değerlendirirse yeni sezonda Onyekuru'nun yerine sol kanadın yeni sahibi olacak. Yönetim ayrıca, yıllık 2.5 milyon euro alan yıldız oyuncudan indirim de isteyecek.

Öte yandan Hollandalı futbolcu, sosyal medya hesabında Galatasaray antrenmanından video paylaşarak "Bu yolculuk henüz bitmedi" mesajı ile oynama isteğini gösterdi.

HAKAN BALTA TEKNİK KADRODA

Yeni sezonda teknik heyette de revizyona gitmeye hazırlanan G. Saray'da Fatih Terim Göztepe maçı sonrası, futbol yaşamını noktalayan Selçuk İnan'ın yardımcı antrenör olarak kulübe hizmet etmeye devam edeceğini belirtmişti.

Sarı kırmızılılarda eski futbolculardan Hakan Balta'nın da büyük olasılıkla Terim'in kadrosunda yer alacağı belirtildi. Böylelikle Hasan Şaş'ın görevi bırakmasının ardından sarı kırmızılılar, teknik kadroya 2 eski futbolcusunu daha dahil etmiş oldu.

Ryan Babel, Galatasaray\'ın yeni sezon hazırlık kampında yer alacak
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Ryan Babel, Galatasaray'ın yeni sezon hazırlık kampında yer alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement