Galatasaray'da Sakat Futbolcuların Durumu - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Sakat Futbolcuların Durumu

Galatasaray'ın kulüp doktoru Yener İnce, Fernando Reges'in Fenerbahçe derbisinde oynayamayacağını, Henry Onyekuru, Sofiane Feghouli, Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'un durumlarının ise yarınki testlerin ardından belli olacağını söyledi.

31.10.2018 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın kulüp doktoru Yener İnce, Fernando Reges'in Fenerbahçe derbisinde oynayamayacağını, Henry Onyekuru, Sofiane Feghouli, Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'un durumlarının ise yarınki testlerin ardından belli olacağını söyledi.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Younes Belhanda, Martin Linnes, Fernando Reges, Yuto Nagatomo, Henry Onyekuru, Sofiane Feghouli, Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'un durumlarıyla ilgili GSTV'ye açıklamalarda bulunan İnce, milli takım arasında sakat dönen futbolcular olduğunu belirterek, "Birçoğu tedavilerle oynadı ama sonrasındaki dönemde üst üste şanssız sakatlıklar yaşadık." dedi.

Fernando'nun durumunun diğerlerinden farklı olduğunu aktaran İnce, şunları kaydetti:

"Fernando Reges'in durumu bu maçlar için müsait değil. Yırtık diğerlerinden farklı. Tedavisinin biraz daha uzun sürmesini bekliyoruz. Henry Onyekuru, Sofiane Feghouli ve Fernando'nun sakatlığının 3-4 hafta süreceğini söylemiştim. Bu oyuncuların 11-12 günde dönmesini beklemem çok iyimserlik oluyor. Fernando ile ilgili şansımızın olmadığını düşünüyorum ama maç saatine kadar tedaviye devam edeceğiz. Diğer oyuncularımızın durumları daha iyiye gidiyor. Maç saatine kadar tedavilerine devam edeceğiz. Son ana kadar bu futbolcuları oynatabilme adına sağlık ekibi yoğun bir tempo içinde çalışıyor."

Yener İnce, dört futbolcunun durumuyla ilgili yarın karar vereceklerini vurgulayarak, "Feghouli, Serdar Aziz, Eren Derdiyok, Onyekuru'nun haklarındaki son kararı yarınki test idmanından sonra vereceğiz. Şu anda 'oynar veya oynamaz' deme noktasında değiliz. Dönerlerse normalden çok kısa, beklenen sürenin altında dönmüş olacaklar. En kısa sürede bu oyuncuları takıma kazandırmak istiyoruz." diye konuştu.

"Belhanda'da ciddi bir sıkıntı çıkmadı"

Sarı-kırmızılı kulübün doktoru, Belhanda ve Linnes'in Fenerbahçe derbisinde forma giyebileceğini belirtti.

Evkur Yeni Malatyaspor mücadelesinde rahatsızlanan Belhanda ile aynı maçta sakatlanan Linnes'in durumlarını değerlendiren İnce, "Belhanda'nın baş dönmesi öyküsünden sonra tüm tetkikleri yapıldı. Ciddi bir sıkıntı çıkmadı. Linnes'in ayağına aldığı darbeden dolayı tedavisine başlandı. İki oyuncunun maçta olacağını düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Akciğer sönmesi teşhisiyle ameliyat edilen Yuto Nagatomo'nun beklenenden önce döneceğini ümit ettiğini dile getiren Yener İnce, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yuto Nagatomo'nun sakatlığı, futbolda çok sık görülen bir durum değil. Akciğerinin biri yüzde 70'e yakın söndü. O gece yaptığımız acil müdahale sayesinde olayı çok hafif atlattık. Şu anda evinde dinleniyor. 3-4 haftalık rehabilitasyon sürecinin ardından karar vereceğiz. Şu an için gayet iyi durumda. Beklenenden çok daha önce döneceğini ümit ediyorum."

Ayağında kırık olan ve ilk yarıyı kapatan Emre Akbaba'nın ayağının alçıda olduğunu kaydeden İnce, "Emre Akbaba'nın ayağına alçı yaptık. Yaklaşık 6-7 hafta böyle duracak. Ondan sonra rehabilitasyona başlayacağız. Onun için zamana ihtiyacımız var." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray'da Sakat Futbolcuların Durumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin'de Posta Dağıtıcıları Milli Takım İçin Yarıştı
    17:03 Mersin'de Posta Dağıtıcıları Milli Takım İçin Yarıştı

    Mersin PTT Başmüdürlüğü tarafından düzenlenen yürüyüş yarışmasında posta dağıtıcıları milli takıma seçilebilmek için mücadele etti. 7 ilin 34 kadın posta dağıtıcısı, PTT 52. Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması'na katıldı. Yarışmada erkekler 10 bin metre, kadınlar ise 5 bin metrelik parkurda ter döktü. Teyfik Erçetin erkeklerde birinci olurken, İlknur Uçar kadınlarda birincilik elde etti. Dereceye giren posta dağıtıcıları Türkiye finalinde mücadele edecek.

  • Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda derece yapan sporcu Cizre'de çiçeklerle karşılandı
    16:58 Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda derece yapan sporcu Cizre'de çiçeklerle karşılandı

    Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 57 kiloda mücadele eden Cizre Fen Lisesi öğrencisi Pınar Benek, üçüncülük elde etti. Şırnak'a dönen Benek, ailesi, antrenörü ve kulüp başkanı tarafından çiçeklerle karşılandı. Benek, hedefinin 5 ay sonra yapılacak olan Dünya Şampiyonası'nda şampiyon olmak olduğunu belirtti. Antrenör Budak ise Pınar Benek'ten Dünya Şampiyonluğu beklediklerini ifade etti.

  • Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, Seçim Öncesi Toplantı Düzenleyecek
    16:39 Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, Seçim Öncesi Toplantı Düzenleyecek

    Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, 25 Nisan Perşembe günü yapılacak olan Divan Kurulu Toplantısı'nı işaret ederek, 'Hata lüksümüz yok. Seçilecek başkan ve ekibini geçmişin sorumluluğu ile tek başına bırakma rehavetine girme şansımız yok' dedi.

  • Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Sporcusu Kenan Eren Kahraman'ın Milli Takımı Şampiyon Oldu
    16:35 Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Sporcusu Kenan Eren Kahraman'ın Milli Takımı Şampiyon Oldu

    Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Sporcusu Kenan Eren Kahraman'ın yer aldığı Türkiye Milli Takımı, 15 yaş altı Türk Devletleri Şampiyonası'nda şampiyon oldu. Müsabakalar Balıkesir'de gerçekleştirildi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, sporcuları tebrik ederek, spor yatırımlarının başarıyla taçlandığını belirtti ve her zaman sporcuların yanında olduklarını vurguladı.

  • Nazilli'de düzenlenen Okçuluk İl Birinciliği nefes kesen anlara sahne oldu
    16:35 Nazilli'de düzenlenen Okçuluk İl Birinciliği nefes kesen anlara sahne oldu

    Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Nazilli'de düzenlenen Okullar Arası Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Geleneksel Türk Okçuluğu İl Birinciliği müsabakalarında 70 sporcunun katılımıyla bireysel ve takım mücadeleleri gerçekleştirildi. Müsabakalar sonrasında düzenlenen ödül töreni ile başarılı sporculara madalya ve kupaları takdim edildi.

  • Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na umutlu gidiyoruz, mutlu döneceğiz
    16:35 Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na umutlu gidiyoruz, mutlu döneceğiz

    Spor Hizmetleri Genel Müdürü Veli Ozan Çakır, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na umutlu gittiklerini ve mutlu döneceklerini söyledi. Türkiye'nin Paris'te birçok branşta ilk olimpiyat ve paralimpik oyunları madalyasını almaya yakın olduğunu belirten Çakır, Paris'te en az 3 altın madalya hedeflediklerini ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin modern pentatlonda önemli bir ülke durumuna geldiğini vurgulayan Uluslararası Modern Pentatlon Birliği Başkanı Klaus Schormann, Türkiye'nin modern pentatlon camiasının güçlü ve etkin bir üssü olduğunu söyledi.

  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    16:30 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Ardından pas çalışmaları, çıkış koşuları, şut çalışması ve taktik maçla idman tamamlandı. Sivasspor, yarın basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek. Maç, 22 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de BG Grup 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.

  • Geçen sezon Fenerbahçe'yi Avrupa'dan eleyen Sevilla'ya Arda Güler'den olay yanıt
    16:21 Geçen sezon Fenerbahçe'yi Avrupa'dan eleyen Sevilla'ya Arda Güler'den olay yanıt

    Real Madrid forması giyen milli futbolcumuz Arda Güler, Sevilla Kulübü'nün kiralama teklifini kabul etmeyerek sadece bir Şampiyonlar Ligi takımına kiralanmayı istediğini söyledi. Sevilla, geçen sezon son 16 turunda Fenerbahçe'yi UEFA Avrupa Ligi'nden elemişti.


Advertisement