Galatasaray'da Sakatlık Şoku ! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Sakatlık Şoku !

Galatasaray\'da Sakatlık Şoku !

Hürriyet Gazetesi'nden Ali Naci Küçük'ün haberine göre, Luis Cavanda'nın adalesinde 2.derece yırtık tespit edildi ve 8 hafta sahalardan uzak kalacak.

31.12.2016 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hürriyet Gazetesi'nden Ali Naci Küçük'ün haberine göre, Luis Cavanda'nın adalesinde 2.derece yırtık tespit edildi ve 8 hafta sahalardan uzak kalacak.



Yaşanan bu gelişmenin ardından Cavanda'nın bir başka takıma transfer olma ihtimali ortadan kalkarken, Galatasaray'ın yapacağı hamle merak edilmeye başlandı.



Salih Dursun'u Antalyaspor'a yollayan Galatasaray, Çaykur Rizespor'un geri yolladığı Emrah Başsan ve Kanada'dan dönen Lucas Ontivero'yu da gönderecek.



Yatarak para kazanan Jem Paul Karacan, Umut Gündoğan ve Endoğan Adili'nin de bileti kesildi. Jem Paul ve Endoğan'ın sözleşmeleri feshedilecek...



Umut ise 1.Lig takımı Manisaspor'a gidecek. Operasyon bunlarla sınırlı kalmayacak. Sezon başında Trabzonspor'dan alınan Cavanda da topun ağzındaydı. Porto'dan kiralanan ancak performanslarıyla hayal kırıklığı yaşatan Josue de topun geri gönderilebilir. İki oyuncunun da menajerleri, görüşme amacıyla kulübe çağrıldı.



Josue ligde biri ilk 11 olmak üzere 9 karşılaşmada forma giyerken, Sabri'nin yerine alınan Cavanda ise bir maça ilk 11 olmak üzere Süper Lig'de sadece 5 maçta görev aldı.



"CAVANDA BENCE SABRİ'DEN İYİ DEĞİL"



Levent Tüzemen: "Cavanda bence Sabri'den daha iyi değil. Ayrıca Linnes'e bu şansı vermeyip Cavanda'yı oynatmak haksızlık oluyor"




Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Sakatlık Şoku ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement