Galatasaray'da savunmaya yeni aday Alpaslan Öztürk - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da savunmaya yeni aday Alpaslan Öztürk

Süper Toto Süper Lig'in zirvesinde yer alan Galatasaray'da savunmanın göbeğine yeni aday Göztepe'de forma giyen Alpaslan Öztürk. Sezon başında Öztürk'ü Fenerbahçe'de istemiş fakat 2 milyon euroluk bonservis bedeli sarı-lacivertlilere fazla gelmişti. Sarı-kırmızılılar sözleşmesi sezon sonunda bitecek savunmacı için bonservis bedeli ödemeyecek.

25.02.2021 15:08  Güncelleme: 07:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önümüzdeki sezonun transfer planlamalarına şimdiden başlayan Galatasaray, stoper rotasyonuna tecrübeli bir isim katmak istiyor. Sarı-kırmızılılar sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi sona erecek Alpaslan Öztürk için harekete geçti. Kariyerine orta saha olarak başlayan Alpaslan, son yıllarda Göztepe'de stoper pozisyonundaki başarısıyla dikkat çekiyor.

Galatasaray'da savunmaya yeni aday Alpaslan Öztürk

FATİH TERİM'DEN DOLAYI GALATASARAY'I İSTİYOR

Sezon başında Göztepe'nin transfer bedeli olarak 2 milyon euro fiyat biçmesini pahalı bulan Fenerbahçe, Öztürk'ün transferinden vazgeçmişti. Sabah'ın haberine göre, sezon sonunda serbest kalacak 27 yaşındaki savunmacı, Fatih Terim faktöründen dolayı Galatasaray'a sıcak bakıyor.

GALATASARAY'I BEKLİYOR

Göztepe'nin Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 1-0 yendiği maçta sahanın en iyilerinden olan 1.86 boyundaki Alpaslan, kendisine gelen birçok teklifi geri çevirdi ve sarı-kırmızılıları beklemeye başladı.

Galatasaray\'da savunmaya yeni aday Alpaslan Öztürk

Son Dakika Spor Galatasaray'da savunmaya yeni aday Alpaslan Öztürk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Yasko: Galataya olmaz oyuncusu değil yaşta var emin Bayramı kazan daha iyi olur. 5 0 Yanıtla
  • 3t: alternatif iyi olur 4 0 Yanıtla
  • Y Y 1907: fatih terim kesinlikle almaz oldukça ağır serdar azizi yolladı futbolun ustası kabul etmek lazım 3 1 Yanıtla
  • BARIŞ: Benim adım barış adım gibi eminim Göztepede kalıcak yine 1 0 Yanıtla
  • Kinkong : Adamın ham maddesi sen yerinde güzelsin 1 0 Yanıtla
  • Gozza: Zordur alnak bizden kızı. O kadar paralari yojtur 0 1 Yanıtla Zizde haklisiniz: Kizinizin anası olarak fener annesinin zordur sizde kiz almak feno anne 0 0
  • RİDO: Alpaslan çoktan Fenerbahçe ile anlaştı. Geçmiş olsun :)))) 0 1 Yanıtla

Advertisement