Galatasaray'dan 2 Milyon İsteyen Trezeguet, Slavia Prag'ın 700 Binlik Teklifini Kabul Etti - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan 2 Milyon İsteyen Trezeguet, Slavia Prag'ın 700 Binlik Teklifini Kabul Etti

Transferi için Galatasaray'dan 2 milyon euro isteyen Kasımpaşalı Trezeguet, Slavia Prag'ın 700 bin euroluk teklifini kabul etti.

12.07.2018 02:40  Güncelleme: 09:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın transfer etmek için büyük uğraş verdiği Kasımpaşa'nın Mısırlı oyuncusu Trezeguet, Slavia Prag ile görüşmeye başladı ve sağlık kontrolü için Çekya'ya gitti.

Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin, "Slavia Prag, Trezeguet'in sözleşmesinde yer alan 5 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemeyi kabul etti. Ancak öncesinde oyuncuyu sağlık kontrolünden geçirmek istediler. Oyuncunun uçak biletlerini gönderdiler ve Trezeguet, kontrolden geçmek üzere ayrıldı. Transfer 2 gün içinde tamamlanır. 5 milyon euroyu sağlık kontrolünden hemen sonra tek seferde ödeyecekler" dedi.

TREZEGUET BONUSLARLA 1 MİLYON EURO KAZANACAKTI

Ancak Slavia Prag'ın futbolcuya ödeyeceği rakam ise oldukça dikkat çekici bulundu. Trezeguet'in Çek ekibinden bir yıl için 700 bin euro alacağı, bunun bonuslarla beraber 1 milyon euroyu bulacağı öğrenildi. Aynı futbolcunun Galatasaray ile pazarlıkta yıllık yaklaşık 2 milyon euro istediği biliniyordu.

Çinli bir yatırımcı tarafından alınan Slavia Prag, Trezeguet'in dışında birçok yıldız oyuncu için daha devreye girdi. Çek ekibi, Trezeguet için 5 milyon euro öderse Çekya tarihinin en pahalı transferi olacak.

"HİÇBİR KAPIYI KAPATMADIM"

Galatasaray'ın transfer gündemindeki oyunculardan biri olan ve Çekya ekibi Slavia Prag ile anlaştığı iddia edilen Trezeguet sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Mısırlı yıldız oyuncu, "Halen Kasımpaşa'nın oyuncusuyum. Ayrılacağım ya da kalacağım kesin değil, hiçbir kapıyı kapatmadım ve tüm opsiyonlar devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Galatasaray\'dan 2 Milyon İsteyen Trezeguet, Slavia Prag\'ın 700 Binlik Teklifini Kabul Etti
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Galatasaray'dan 2 Milyon İsteyen Trezeguet, Slavia Prag'ın 700 Binlik Teklifini Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Antep : Türk takımlarının yöneticileri ilk başta profesyonel olmayı öğrensinler türk takımlarından ayrılan bir oyuncu aldığı paranın 5 de birine avrupada takım bulamıyor bu savurganlık niye anlamıyorum artık bütçede açık veren yönetici parayı cebinden versin takımlar iflastan kurtulsun 13 0 Yanıtla
  • gerçek sabunlu: gs ye gelmek istemiyor.adamda farkında hakemle gittiğinin. 3 6 Yanıtla
  • Wqw: Sektörsün gitsin amcamın çoçuğu 9 0 Yanıtla
  • preveze: ya arkadas gunah bu ulke takimlari keriz mi ya almayin tukururum ya.orada 700 burada 2000 bu fark kime giriyor acaba 7 1 Yanıtla
  • Sivridil: Fark burada, biri avrupa biri asya 5 0 Yanıtla
  • Tuaf adam : Yönetimler sıkıntı, yapılan transferlere kulup futbolcudan zarar görür ve oyuncuyu oynatamayacak durumda olur verim alamassa yapılan transferdeki bütün zararı kulup başkanı ve transferi gercekleştiren ekip sorumludur ödemeyi kişisel hesaplaeından ödemek zorundadır şıkkını koysunlar bakalım kulupler nasıl borcları bitiriyor 1 0 Yanıtla
  • ?: Herkes bizim gibi mi yillik ucret o kadar versin. Bundan sonra da bize geliyosa 1 milyon euro verilsin. 1 0 Yanıtla

Advertisement