Galatasaray'dan Bernard Mensah için Kayserispor'a yeni teklif! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan Bernard Mensah için Kayserispor'a yeni teklif!

Galatasaray\'dan Bernard Mensah için Kayserispor\'a yeni teklif!

Spor Arena / Ali Naci KÜÇÜK - Orta sahaya takviye yapmak isteyen G.Saray, Kayserisporlu Bernard Mensah'ın peşinde.

09.08.2020 08:00  Güncelleme: 08:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Arena/ Ali Naci KÜÇÜK - Orta sahaya takviye yapmak isteyen G. Saray, Kayserisporlu Bernard Mensah'ın peşinde... Geçen sezon bu mevkide yer alan Mario Lemina'yı sık sık sakatlık sorunu yaşaması, Jean Michael Seri'yi ise yüksek maliyetinden dolayı istemeyen sarı kırmızılı ekip yeni sezon için yeni biri isim arıyor. Teknik direktör Fatih Terim, hem sistemine uyması hem de Türkiye'yi de yakından tanıması nedeniyle Mensah'ın alınmasını talep ederken, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile 3 kez görüşen idareciler yeni bir teklif sundular.

Kayseri'nin borcu bitmedi

G.Saray Kulübü, oyuncunun bonservisi ile transferi halinde Kayserispor'un Atletico Madrid'e ödemesi gereken yüzde 40'lık bonus maddesini ortadan kaldırmak için 'satın alma opsiyonlu kiralama' formülünü masaya sundu. Hali hazırda Mensah'ın eski kulübü Atletico Madrid'e 3.8 milyon Euro borcu olan ve bu tutarın yanı sıra yüzde 40'lık pay nedeni ile 1.5 milyon Euro da bonus ödemesi gereken, toplam 5.3 milyon Euro'luk maliyet nedeniyle sıkıntıda olan Kayserispor'a 1 yıllık kiralama bedeli olarak 1.3 milyon Euro, satın alma opsiyonu olarak da 3.8 milyon Euro teklif edildi.

Bir oyuncu kiralık verilecek

Satın alma opsiyonlu kiralama teklifi ile iki kulüp de Atletico'ya bonus ödemeyecek ve Galatasaray Mensah'ı kiralama bedeli ile kadrosuna katacak. Eğer G.Saray Mensah'ın bonservisini alırsa da Kayserispor, Atletico'ya olan borcundan kurtulacak. İki kulüp arasındaki transfer pazarlığı sürerken Galatasaray kiralama bedelinin yanı sıra Kayseri'ye aynı şekilde 1 yıllık kiralık olarak Emre Taşdemir veya renktaşının isteyeceği başka bir oyuncusunu da verecek. Sarı kırmızılılar bu formülle disiplin sorunları olduğu iddia edilen Mensah'ı da bu 1 yıllık kiralama döneminde de her bakımdan test etmiş olacak.

GELECEK HAFTA KESİNLEŞECEK

Mensah Kayserispor'dan ayrılmak isterken Galatasaray Seri ve Lemina'ya göre yıllık maliyeti daha uygun olan başarılı futbolcunun işini bitirmek istiyor. Kayseri'den yıllık 1.1 milyon Euro garanti ücret alan Ganalı yıldızın transferinde önümüzdeki hafta somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Galatasaray'dan Bernard Mensah için Kayserispor'a yeni teklif!

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Galatasaray'dan Bernard Mensah için Kayserispor'a yeni teklif! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.


Advertisement