Galatasaray'dan Bony Harekatı! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan Bony Harekatı!

Galatasaray\'dan Bony Harekatı!

Forvet transferinde nokta atışı yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Stoke City formasını giyen Wilfried Bony'le çok yakından ilgileniyor.

08.04.2017 08:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bonservisi Manchester City'de olan 28 yaşındaki Fildişili yıldız için önümüzdeki günlerde girişimler yapılacak. Tudor'un da Bony'ye çok sıcak baktığı ifade ediliyor.

Lukas Podolski'nin ayrılacak olması, Eren Derdiyok'un da beklenen çizgiden uzak kalması nedeniyle Galatasaray yönetimi forvet transferine büyük önem veriyor. Nokta atışı yapmak isteyen ve hata lüksü olmayan Sarı-Kırmızılı yönetimin gündemine aldığı son isim Wilfried Bony oldu. Takvim Gazetesinde yer alan habere göre bonservisi Manchester City'de olan ve Stoke City'de kiralık oynayan Fildişili golcüyle yakından ilgilenen Galatasaray kısa süre içinde resmi girişimlere başlayacak. 2014-2015 sezonunun devre arasında Swansea'den tam 32 milyon Euro karşılığında M.City'ye transfer olan Bony bir türlü beklentileri karşılayamadı. Sezon başında Stoke City'ye kiralık olarak gönderilen Fildişili forvet sadece 11 maçta oynadığı ve 2 gol atabildi.

ÇOK BÜYÜK BİR POTANSİYELE SAHİP

Teknik direktör Igor Tudor'un Bony'nin son yıllardaki kötü performansına rağmen yöneticilere "Rakamları sizi aldatmasın. Büyük bir potansiyeli var. Gelirse önemli katkılar sağlar" ifadesini kullandığı belirlendi. Yönetici Cenk Ergün'ün önümüzdeki günlerde İngiltere'ye giderek Bony için ilk temasa sağlaması bekleniyor. Fildişili forveti ikna için vatandaşı Drogba'nın da devreye sokulması bekleniyor.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray'dan Bony Harekatı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement