Galatasaray'dan Cenk Tosun hamlesi - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan Cenk Tosun hamlesi

Sezonu şampiyon olarak bitiren ve gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'dan sürpriz Cenk Tosun hamlesi geldi.

19.06.2019 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da son dakika gelişmesi... Galatasaray, Everton'da forma giyen Cenk'i, forvet listesine ekledi. 28 yaşındaki forvetin satın alma opsiyonuyla kiralanması için girişimler başladı.

Golcü arayışlarına hız veren G. Saray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Welbeck, Muriqi ve Tetteh konusunda görüşmelerini sürdüren Sarı-Kırmızılılar, Everton'da forma giyen Milli yıldız Cenk Tosun'u da golcü listesine ekledi.

GALATASARAY KİRALAMAK İSTİYOR

Akşam'da yer alan habere göre; G.Saray, İngiliz ekibi tarafından kadroda düşünülmeyen 28 yaşındaki forveti satın alma opsiyonu ile kiralamak istiyor. Cenk Tosun da daha fazla oynamak için Sarı-Kırmızılı takımın teklifi ne sıcak bakıyor. Ada temsilcisi ile görüşmeler sürüyor. Başarılı forveti sözleşmesi 2022 yılının haziran ayında bitiyor. 28 yaşındaki yıldız futbolcu, 2018 Ocak ayında 22,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'tan Everton'a transfer olmuştu.

ONYEKURU BİTİYOR

Galatasaray, Everton'la Onyekuru konusunda yapılan görüşmelerde de sona yaklaştı. Nijeryalı yıldızın, Sarı-Kırmızılı takıma dönmeyi isteği, Ada ekibinin satış ısrarını kırdı. Everton başarılı oyuncusunu 1 yıl daha Galatasaray'a kiralama sıcak bakıyor. Bu hafta transferin açıklanması bekleniyor. Nijeryalı oyuncu Afrika kupası'nda mücadele edecek. İmzaların bu turnuva sonrası atılması bekleniyor.

Galatasaray\'dan Cenk Tosun hamlesi

Son Dakika Spor Galatasaray'dan Cenk Tosun hamlesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Yalan amk: Cenk tosuna 50 m euro da verseniz, Turkiye de Besiktastan baska bir takimda oynamaz.. Onu bu kadar sevmemizin sebebi sadece iyi futbolcu olmasi degil aynı zamanda karakterli olması.. 8 13 Yanıtla Beşiktaş lı: Aynen böyle iyi futbolcu olmak sadece iyi oynamakla olunmuyor iyi karakter de Laz'ım adamsın cenk tosun 4 5
  • ökkeşş: SAKIN ALAMAYIN BU KAZMAYI. BUNUN UMUT BULUTTAN HİÇ BİR FARKI YOKK.. 8 10 Yanıtla
  • devrekli67: istemiyoruz böyle bir oyuncuyu gs da bize lazım değil iyi oyuncu olsa ingilterede gösterirdi kendini ispatlardı 4 6 Yanıtla
  • Tekin : Hani Türkiye de Besiktastan başka takımda oynamayacakti. 3 6 Yanıtla Muriç: Buraktı o karıştırdın. 1 0
  • 345: Büyük hata olur 2 5 Yanıtla CİM BOM BOM BOOOOOOOOOOOM: niye elifi yanlış mı olur? 0 0
  • Galatasarayım : Savul Avrupa kabusun Galatasaray geliyor 1 0 Yanıtla
  • Turşucu : Bitimi .. 0 0 Yanıtla

Advertisement