Galatasaray'dan Falcao'ya 130 milyonluk çılgın teklif! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan Falcao'ya 130 milyonluk çılgın teklif!

Galatasaray'ın yeni sezon öncesi kadrosuna katmak istediği Monaco'nun golcü oyuncusu Falcao'ya 3 yıllık toplam 130 milyon TL'lik bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı.

05.08.2019 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın transfer görüşmeleri için yetkilendirdiği menajer Ahmet Bulut, bir süredir bulunduğu Monaco'dan İstanbul'a döndü.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Galatasaray oyuncuya yıllık 5,5 milyon euro garanti ücretin yanı sıra maç başı ve bonuslarla 7 milyon euroyu (43 milyon TL) bulan 3 yıllık sözleşme teklif etti. Menajerler Jorge Mendes ve Ahmet Bulut yarın Monaco kulübü ile bir kez daha masaya oturacak.

"3-5 GÜN İÇİNDE NETLEŞİR"

Ahmet Bulut Falcao transferiyle ilgili TRT Spor'a yaptığı açıklamada, "Falcao hakkında şu an konuşmam doğru değil. Transfer için uğraşıyoruz. Falcao sözleşmeli bir oyuncu ve şu anda konuşmam doğru olmaz. Herkesi anlıyorum ama uğraşıyoruz. Transfer 3-5 gün içinde netleşir" dedi.

FALCAO NE DEMİŞTİ?

Monaco'nun Sampdoria oynadığı maç sonrasında konuşan Falcao, "Monaco yeni bir sözleşme teklifinde bulunmadı. Bu yüzden geleceğimi ve ailemi düşünmem gerekiyor. Gelen teklifleri inceliyorum. Bunlar kariyerim için iyi fırsatlar. Şu an teklifleri değerlendiriyorum. Bir profesyonel gibi davranacağım ama bütün bunların çabuk bir şekilde çözülmesini istiyorum. Başkan kalmamı istiyor ama dediğim gibi sözleşmemin bitmesine 1 yıl kaldı ve ailemi düşünmeliyim. Kariyerim için çok önemli teklifler aldım" ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray\'dan Falcao\'ya 130 milyonluk çılgın teklif!

Son Dakika Spor Galatasaray'dan Falcao'ya 130 milyonluk çılgın teklif! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • Asi: Ya bu adamın geleceği yok zaten bu saatten sonra gelsede boş biz forvetsiz kupa almış takımız 17 6 Yanıtla
  • Vatandaşın sesi: 150 milyona tamam bu iş hayırlı olsun 10 gol kesin atar 9 11 Yanıtla
  • Gazipaşalı: Gereksiz bir transfer 10 8 Yanıtla
  • Galatasarayım : Falcaoya 500 milyonda verilir net. 7 11 Yanıtla Alex: Siz önünüze gelene verirsiniz net 1 1
  • hakan: acaba ne yapacak ? bu parayı gs nasıl ödeyecek? atma konusunda üzerimize yok. 8 5 Yanıtla
  • Hemşinli: Hadi inşallah 35 yaşındaki topçuya bu paraları verirde çöpe gider paralar. 8 5 Yanıtla
  • Ali 62: 2 senedir gol kralı olanı gönderiyonuz amaç nedir 9 3 Yanıtla Santicazolla: Nbaye dia gne ben başarılı olacağını düşünüyorm gsde 2 3
  • tokatlı: elin yabancılarına saçın paraları yetmezse karıda teklif edin .Sanki dünyayı kurtaracak elin gavuru .Ha birde övünmeyi ihmal etmeyin aman ha 9 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement