Galatasaray'dan Hakan Balta'ya Teşekkür - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan Hakan Balta'ya Teşekkür

Galatasaray, geçtiğimiz sezon sonunda sözleşmesi sona eren ve dün futbolu bıraktığını açıklayan Hakan Balta'ya teşekkür mesajı yayınladı. Resmi sitede yayınlanan yazıda, "Bizlere yaşattıkların için teşekkürler" denildi.

19.08.2018 17:32  Güncelleme: 00:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, geçtiğimiz sezon sonunda sözleşmesi sona eren ve dün futbolu bıraktığını açıklayan Hakan Balta'ya teşekkür mesajı yayımladı.

İŞTE GALATASARAY'IN YAPTIĞI AÇIKLAMA:

Sarı-Kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Eylül 2007'de kapısından içeri adım attığı Galatasaray'da kısa sürede kalplere girmeyi başaran, yaşantısının neredeyse üçte birini kutsal parçalı formamıza adayan, futbol takımımızda kaptanlık onuruna erişen, savunmanın her bölgesinde sorgusuz sualsiz elinden gelenin en iyisini veren, takımımızın kazandığı 5 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası ve 5 TFF Süper Kupada kilit roller üstlenen Hakan Balta'ya; bizlere yaşattıkları için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Galatasaray'dan Hakan Balta'ya Teşekkür
Galatasaray\'dan Hakan Balta\'ya Teşekkür
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Galatasaray'dan Hakan Balta'ya Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Tanju1905: Duruşun karakterin bir çok futbolcu için ders niteliğinde seni sarı kırmızı forma ile 11 yıl gördüğüm için çok şanslıyım inşallah teknik ekipte de görmeyi nasip eder rabbim Allah saglikli uzun ömürler versin güzel Abimm 0 0 Yanıtla

Advertisement