Galatasaray'dan Mustafa Denizli Açıklaması - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan Mustafa Denizli Açıklaması

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Selim Arda Üçer, sarı-kırmızılı takımın sezon sonunda şampiyon olacağına inançlarının tam olduğunu söyledi.

21.11.2015 23:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Selim Arda Üçer, sarı-kırmızılı takımın sezon sonunda şampiyon olacağına inançlarının tam olduğunu söyledi. Üçer, teknik direktörlük koltuğu için adı geçen Mustafa Denizli'nin sorulması üzerine, "Yeni teknik direktör arayışlarımız alternatifler üzerinden devam ediyor" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Antalyaspor ile karşılaşan Galatasaray, sahadan 3-3'lük eşitlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sarı-kırmızılıların yönetim kurulu üyesi Selim Arda Üçer, "Uzun yıllar futbol camiasının içinde olan insanların bile bir kez başına gelebilecek bir şey iki haftadır bizim başımıza geliyor. Burada çok futbol aklıyla rasyonel bir değerlendirme yapıp yapmak zorlaşıyor bizim açımızdan. Muhakkak ki değerlendirilmesi gereken bir süreç. Biz de gerekli değerlendirmeleri yapıyor olacağız. Bu süreçte Galatasaray her zaman büyüklüğünü gösterip ayağa kalkmayı başarmıştır. Yine sezon sonunda şampiyon olacağımıza bizim inancımız tam. Zor bir dönemden geçtiğimizin farkındayız. Buna göre de değerlendirmeleri yapıyoruz" dedi.

"ALINAN KARARI DEĞERLENDİRMENİN YERİ VE ZAMANI DEĞİL"

'Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesini nasıl değerlendiriyorsunuz. Teknik direktör arayışlarını ne durumda?' şeklinde ki soruyu yanıtlayan Üçer, "Geçmiş dönemde alınmış bir kararı şu anda değerlendirmenin yeri ve zamanı değil. Karar alındı ve uygulandı. Her iki taraf için hayırlı olmasını diliyorum. Yeni teknik direktör arayışlarımız alternatifler üzerinden devam ediyor" diye konuştu.

"TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞLARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Yeni teknik direktörün Atletico Madrid maçına yetişip yetişemeyeceğinin sorulması üzerine Selim Arda Üçer, "Şu anda arayışlar devam ediyor. O yüzden süreçle ve detaylar ile ilgili beklenti oluşturmamak adına netleşmeden bir şey söylemek doğru olmaz" şeklinde konuştu.

"SÖYLEDİĞİMİZ İSİM BEKLENTİ OLUŞTURACAK"

Teknik direktörlük koltuğu için Mustafa Denizli'nin isminin geçtiğinin hatırlatılması üzerine Üçer, şunları söyledi:

"İsimler ile ilgili yorum yapmam doğru değil. Her söylediğimiz isim muhakkak ki bir beklenti oluşturuyor olacak. Netleştiği zaman zaten herhangi bir deklare etmeden sizlere bildiriyor olacağız."

"TARAFTARIN TEPKİSİ NORMAL"

Taraftarların yönetimi istifaya davet ettiğini hatırlatılması üzerine ise Üçer, "Bu sonuçlarda taraftarların tepki göstermesi normal. Bu durumdan bizde memnun değiliz. Taraftarın da memnun olmasını beklemek hakkımız değil. Taraftarı empati yaparak anlıyor olmamız lazım. Her şeyden önce biz de zaten taraftarız. O duyguları bizim de olgunlukla karşılıyor olmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

"BUNU SÖYLEYEN YÖNETİCİLERE SORUYOR OLMANIZ LAZIM"

Bir basın mensubunun, 'Bazı yöneticiler 'Bizim için de sürpriz oldu bu karar' dediler. Alınan karar yönetimin ortak kararı ile alınan bir karar değil miydi?' şeklindeki sorusuna Üçer, şu yanıtı verdi:

"Bunu söyleyen yöneticilere soruyor olmanız lazım. Ben alınmış bir kararı değerlendirmek için doğru bir zaman değil. Karar alındı ve uygulandı. Bugün önümüze bakmamız lazım." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray'dan Mustafa Denizli Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement