Galatasaray'dan Neşeli Antrenman - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan Neşeli Antrenman

Galatasaray, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

27.07.2015 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-kırmızılı ekip, 2015-2016 sezonu öncesi hazırlıkları kapsamında ikinci etap kamp çalışmalarını Avusturya'nın Velden kasabasında sürdürüyor. Bir günlük iznin ardından yapılan antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra gruplar halinde hareketli pas ve top kapma çalışmasına geçen sarı-kırmızılılar, bir bölümünde topla çalışmaların da olduğu fiziksel bir idman gerçekleştirdi. Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışma yapıldı. Tam kadro olarak yapılan antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

MELO, HAMZAOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

İtalyan ekibi Inter ile anlaşma sağladığı iddia edilen Brezilyalı oyuncu Felipe Melo, antrenman öncesi teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Antrenmanın ardından ise Hamzaoğlu, basın mensupları ile yaptığı sohbette Brezilyalı oyuncunun takımdan ayrılmak istediğini dile getirdi.

PODOLSKI ŞUT ÇALIŞTI

Öte yandan antrenman sonrası Alman yıldız Lucas Podolski, Yasin Öztekin ve Sabri Sarıoğlu ile birlikte şut çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalarda istekli olduğu göze çarpan deneyimli oyuncu, teknik heyetinde beğenisini kazandı. - VELDEN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray'dan Neşeli Antrenman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement