Galatasaray'dan Sekidika'nın ücreti ile ilgili çıkan haberlere yalanlama: Hukuki işlem başlatacağız - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan Sekidika'nın ücreti ile ilgili çıkan haberlere yalanlama: Hukuki işlem başlatacağız

Galatasaray Kulübü, Nijeryalı futbolcusu Jesse Sekidika'nın ücreti hakkında medyada yer alan haberleri yalanladı. Resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, ilgili kişi ve kurumlar hakkında hukuki işlem başlatılacağı ifade edildi.

09.07.2020 17:22  Güncelleme: 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Kulübü, Nijeryalı futbolcusu Jesse Sekidika'nın ücreti hakkında medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, "Galatasaray'da Sekidika'ya 2 farklı ücret' başlığı altında profesyonel futbolcumuz Jesse Tamunobaraboye Sekidika'nın sözleşmesinde belirtilen ücret ile Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirilen ücret arasında farklılık olduğunu belirten yazı gerçeklerden uzak olup, kamuoyunda yanlış algı oluşturacak talihsiz bir haberdir. Jesse Sekidika'nın KAP'a bildirilen ücreti, sporcunun eline geçecek net ücreti olup, oyuncunun sözleşmesinde belirtilen ücret ise sporcunun, sporcu adına ödenecek gelir vergisi dahil brüt ücretidir. Bu manipülatif haber ile; halka açık bir şirket olan Galatasaray Sportif Sinai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'nin yatırımcılarının mağdur edildiği algısı yaratmaya çalışan kişi ve bağlı olduğu kurum hakkında hukuki süreç başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Galatasaray\'dan Sekidika\'nın ücreti ile ilgili çıkan haberlere yalanlama: Hukuki işlem başlatacağız

Son Dakika Spor Galatasaray'dan Sekidika'nın ücreti ile ilgili çıkan haberlere yalanlama: Hukuki işlem başlatacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ha hha hha: Gs battı. TTakımdakimse yyok bunun ssorumlulsu terim ve ffalcao ( çünkü gffalcao bbeyefendi zorla oynuyo) bben ffb liyim ama doğruyum bbu aradaseneye %100 şampiyon fener çünkü ali kkoç bbaşkanlık iiçin sinirlari zzorlicak 0 0 Yanıtla
  • GS: İYİDEN ANLAMAYANLAR KUDURSUN SÜPER FITBOLCU 0 0 Yanıtla
  • Fatih: Yilin kazigi bu adam ptt de topcusu tam 0 0 Yanıtla

Advertisement