Galatasaray'dan Şok Bir Talepte Bulundu! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan Şok Bir Talepte Bulundu!

Galatasaray\'dan Şok Bir Talepte Bulundu!

Igor Tudor'un Galatasaray'ın Slovakya kamp kadrosuna almadığı de Jong, sarı-kırmızılı kulüpten, 2.5 milyon euroluk alacağı ile beraber bonservisini de istedi.

01.07.2017 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nigel de Jong geçen sezon Kasımpaşa maçı sonrası soyunma odasında başkan Dursun Özbek'e "Tüm takım gidecek değil. 25 kişi gideceğine 1 kişi gider" diyerek İgor Tudor'la yolların ayrılması gerektiğini söylemişti.

Özbek'in Hırvat hocanın arkasında durmasının ardından Hollandalı yıldızın bileti kesilmişti. de Jong gitmek için 2.5 milyon euro'luk alacağıyla birlikte bonservisini de bedava istedi.

Galatasaray'ın en büyük sorunu geleceklerde değil de gitmesi gündemde olan isimlerde. Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Nigel de Jong, Ryan Donk, Tarık Çamdal, Luis Cavanda, Umut Gündoğan ve Endoğan Adili için şu ana kadar G. Saray'ın kapısını çalan kimsenin olmadı.

Bu oyuncuların takımdan ayrılmaması kulübün yeni transfer çalışmalarını da yavaşlatıyor. Hem kadronun şişmesi, hem de yıllık alacakları yüzünden formül arayan G.Saray bu oyuncularla bir an evvel yolları ayırmanın planlarını yapıyor.

Sarı-kırmızılılar 6 oyuncuya kadroda kalmaları durumunda yeni sezonda 7.1 milyon Euro ödeme yapmak durumunda. Yönetimin öncelikli hedefi bu isimleri bonservisleri ile yollamak. Ancak geçen senelerde olduğu gibi kiralama fikrine de sıcak bakılıyor.

(Sporx)

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray'dan Şok Bir Talepte Bulundu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement