Galatasaray'dan taraftarları heyecanlandıran hareket! Resmi hesap Hakan Çalhanoğlu'nu paylaştı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan taraftarları heyecanlandıran hareket! Resmi hesap Hakan Çalhanoğlu'nu paylaştı

EURO 2020 için resmi Twitter hesabı üzerinden Milli Takım'a destek veren Galatasaray, paylaşımında Hakan Çalhanoğlu'na yer verdi. Aslan'ın resmi adresinden Taylan, Kerem, Halil ve Ozan Kabak'ın fotoğrafının yanında Hakan Çalhanoğlu'na da yer verilmesi transfer iddialarını kuvvetlendirdi. Son günlerde Galatasaray'a transferi konuşulan Hakan'a bu paylaşımda yer verilmesi taraftarları da bir hayli heyecanlandırdı.

11.06.2021 14:06  Güncelleme: 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'dan Milli Takım için yapılan paylaşımda "Wembley yolculuğunda başarılar" notu düşüldü. Bu gönderide Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu, Ozan Kabak ve Hakan Çalhanoğlu'na yer verildi.

Galatasaray'dan taraftarları heyecanlandıran hareket! Resmi hesap Hakan Çalhanoğlu'nu paylaştı

"BEN HER ŞEYE AÇIĞIM"

Adı son günlerde Galatasaray ile anılan Hakan Çalhanoğlu'nun paylaşımda yer alması Galatasaraylı taraftarları heyecanlandırdı. Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray'a olası transferi hakkında sorulan soruya "Ben her şeye açığım, olmaz diye bir şey yok. İyi bir teklif alırsam neden olmasın!" şeklinde cevap vermişti. Başkan adayları İbrahim Özdemir ve Metin Öztürk, Hakan Çalhanoğlu'nu vadetmişti.

Galatasaray\'dan taraftarları heyecanlandıran hareket! Resmi hesap Hakan Çalhanoğlu\'nu paylaştı

Son Dakika Spor Galatasaray'dan taraftarları heyecanlandıran hareket! Resmi hesap Hakan Çalhanoğlu'nu paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Benvekendim : Hayaller paris, bakalım gerçekler ne olacak.. 8 13 Yanıtla
  • Rotasız Gassal: Topunuz gelin !!! 2 5 Yanıtla

Advertisement