Galatasaray Diagne'yi Gönderip Yerine Finnbogason'u Transfer Etmeyi Düşünüyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray Diagne'yi Gönderip Yerine Finnbogason'u Transfer Etmeyi Düşünüyor

Galatasaray, devre arasında Kasımpaşa'dan transfer edilen Diagne'yi Katar'a 15 milyon euro gibi bir rakama göndermeye sıcak bakıyor. Diagne'nin yerine ise Bundesliga ekibi Ausburg'un golcüsü Finnbogason düşünülüyor.

24.05.2019 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cim-Bom, 6 milyon euroluk bir teklifle Alman ekibinin kapısını çalacak. 30 yaşındaki oyuncunun kulübe 2020 yılının Haziran kadar sözleşmesi bulunuyor. Finnbogason, bu sezon oynadığı 20 maçta 11 gol, 3 asist yaparak takımına katkı sağladı.

DIAGNE YOLCU

Akşam'da yer alan habere göre; Galatasaray'ın istediği verimi alamadığı Diagne için bir Katar ekibi 15 milyon euroluk teklifle Sarı-Kırmızılıların kapısını çaldı. Yönetim, gelen bu teklifi değerlendirecek. Galatasaray Diagne için Kasımpaşa'ya toplam 13 milyon euro öderken Fatih Terim de golcü futbolcunun gönderilmesine sıcak bakıyor.

Galatasaray Diagne'yi Gönderip Yerine Finnbogason'u Transfer Etmeyi Düşünüyor

3 TRANSFER BİTTİ

Galatasaray, bonservisi elinde oyunculara yöneldi. Son olarak Fulham forması giyen Babel'in işini aylar öncesinden bitiren Cim-Bom, sezon sonunda Sivasspor'dan ayrılacak Douglas ile de anlaşma aşamasına geldi. Sarı-Kırmızılı yöneticiler, Fenerbahçe'nin yollarını ayırmaya hazırladığı Şener Özbayraklı ile de bir görüşme yaptı. Bu üç ismin kısa süre içinde açıklanması bekleniyor.

Galatasaray Diagne\'yi Gönderip Yerine Finnbogason\'u Transfer Etmeyi Düşünüyor

Son Dakika Spor Galatasaray Diagne'yi Gönderip Yerine Finnbogason'u Transfer Etmeyi Düşünüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • gs li: giderse iyi paraya süper olur. ama kalırsa da sezon başı fizik gücünü yerine getirecek antrenmanlarla kendini bulur 5 35 Yanıtla
  • HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK: İNADINA İMAMOĞLU 7 33 Yanıtla
    skor: Zarar veriyorsun. Yoksa tirol müsün? 0 1
  • Adile biçer: Bence kalsın takımımıza fayda olur allaha dua edicem 2 28 Yanıtla
  • Bence: Yalan en az 20 milyon eder 2 28 Yanıtla
  • Adsız: Şener kazmasını almayın.halı sahada oynatmam o adamı.sakıın almayın Mudat durumuna düşeriz. 24 1 Yanıtla
  • M.ß.: 6s nin forvet tiranfere ihtiyscı yok iki üç tane hakem tıransfer eylesin 3 14 Yanıtla
    objektıf..: az ötede aglayın aglak kuşlar..tff bjklı ve fblı baskan ve yardımcıları..MHK bjklı ,dısıplın kurulu fblı yonetıcılerden kurulu ,tahkim kurulu desen zaten basaksehırlı bjklı ..nerede gslı var 1 tane alı durust var ona da nıhat ozdemır ve husnu gurelıden tüpçuden sıra gelmedı 5 yıldır.. 6 0 Fenerli: Hakem transferinede ihtiyacı yok yeterince var ellerinde 1 4 Ilo: Varsa bildiğin iyi hakem transfer edelim. Yerli olsun ama 2 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement