Galatasaray Divan Kurulu Toplantısı Lisede Yapılacak - Son Dakika
Spor

Galatasaray Divan Kurulu Toplantısı Lisede Yapılacak

Galatasaray Divan Kurulu Toplantısı Lisede Yapılacak

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu'nun şubat ayı olağan toplantısı Galatasaray Lisesi'nde yapılacak.

09.02.2015 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde, Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar imzasıyla yapılan açıklamada, 11 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilecek şubat ayı toplantısına Galatasaray Lisesi'nin ev sahipliği yapacağı belirtildi.

Divan kurulu üyelerinin lise bahçesinde sigara içmeleri ve yangın tehlikesinin oluştuğu gerekçesiyle son dönemde toplantıların Galatasaray Lisesi'nde yapılmasına izin verilmezken, Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen toplantılarda kulüp başkanı Duygun Yarsuvat da dahil olmak üzere çok sayıda üye bu duruma tepki göstermişti.

Konuyla ilgili AA muhabirine açıklamada bulunan İrfan Aktar, Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ethem Tolga'yla görüştüklerini kaydederek, "Rektör beyle konuştuk ve toplantıların yeniden lisede yapılması yönünde mutabık kaldık. Galatasaray Üniversitesi'nden çıkan yangının ardından bu konuda hassasiyetleri vardı ve tedbir amaçlı böyle bir uygulamaya gidilmişti. Ancak biz bilahare görüşerek ikna ettik ve o da fikrini değiştirdi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray Divan Kurulu Toplantısı Lisede Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement