Galatasaray, Domenico Criscito'nun Peşinde! - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Domenico Criscito'nun Peşinde!

Galatasaray, Domenico Criscito\'nun Peşinde!

Ocak ayında iyi bir sol bek oyuncusu kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, ismi 2016'nın yazında Beşiktaş ile anılan Domenico Criscito ile ilgileniyor.

15.12.2017 21:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaz ayı transfer döneminde uzun bir süre Kwando Asamoah'la uğraşmasına rağmen Ganalı yıldızı renklerine bağlayamayan Galatasaray, Iasmin Latovlevici'yi kadrosuna katmış fakat Rumen sol bekten beklenen verimi alamamıştı.
Galatasaray'a Mancini kıyağı
Ocak ayında iyi bir sol bek transferi yapmak isteyen Galatasaray'ın, Kwando Asamoah ve Filipe Luis'ten sonra Zenit'te forma giyen Domenico Criscito'yu gündemine aldığı öğrenildi. Sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi bitecek olan İtalyan oyuncuyu devre arasında almak isteyen sarı kırmızılı yönetimin Rus ekibine 1 milyon Euro teklif ettiği ortaya çıkarken, Criscito'nun da bu transfere sıcak baktığı belirtildi. Rusya Ligi'nde son haftalarda büyük düşüş yaşayan ve lider Lokomotiv Moskova'nın 8 puan gerisine düşen Zenit'te işler pek iyi gitmezken, daha önce Galatasaray'da teknik direktörlük yapan Roberto Mancini'nin Criscito'ya bu transfer için onay verdiği belirtildi.
]
Genoa'dan 15 Milyon Euro'ya alınmıştı
İtalyan milli takım formasını 22 kez terleten futbolcu, Zenit'e 2011/12 sezonu yaz transfer döneminde Genoa'dan 15 milyon Euro'ya transfer olmuştu.
]
Domenico Criscito gelmek istiyor
6,5 yıldır Zenit'te top koşturan ve hem sol bek hem de sol stoperde oynama yeteneğine sahip olan İtalyan Milli futbolcu bu sezon 28 maçta 4 gol 3 asist yaparken, Criscito'nun uzun süren Zenit kariyerine artık bir son vermek istediği, farklı tecrübe yaşamak için Galatasaray'ın teklifini kabul ettiği öğrenildi.
Rus ekibinde toplamda 339 maça çıkan 30 yaşındaki oyuncu 25 gol attı. (Akşam)
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Galatasaray, Domenico Criscito'nun Peşinde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı
    20:58 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Trabzonspor maçının ardından 3 gün izin yapan takım, antrenmanla maçın hazırlıklarına devam etti. Maç 22 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de BG Grup 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.

  • Doruk Erolçevik, Eskrim Dünya Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı
    20:30 Doruk Erolçevik, Eskrim Dünya Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı

    Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden Doruk Erolçevik, Mısırlı rakibi Eslam Osama'yı yenerek dünya şampiyonu oldu. Erolçevik, erkekler epede ilk dünya derecesini elde ederek Türk eskrim tarihinde bir ilke imza attı. Şampiyonluk madalyasını T.C. Suudi Arabistan Krallığı Büyükelçisi Prof. Dr. Emrullah İşler'in elinden aldı.

  • Zeytinburnu'nda Silahlı Kavga: Bir Kişi Yaralandı
    20:24 Zeytinburnu'nda Silahlı Kavga: Bir Kişi Yaralandı

    Zeytinburnu'nda iki esnaf arasında çıkan tartışmayı ayırmaya çalışan bir kişi, tabanca ile vurularak yaralandı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Tartışma sonucunda ateş açan saldırgan gözaltına alınırken, yaralı şahıs hastaneye kaldırıldı.

  • A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti
    20:14 A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti

    A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti. Montella, antrenman öncesinde kulüp başkanı ve teknik direktörle bir araya gelerek sohbet etti. Ziyaretin ardından futbolcularla bir araya gelen Montella, başarı diledi.

  • Havvanur Kethüda, Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazandı
    19:53 Havvanur Kethüda, Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazandı

    Hırvatistan'ın Porec kentinde düzenlenen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda kadınlar +81 kiloda yarışan Havvanur Kethüda, finalde Ukraynalı rakibini mağlup ederek Avrupa şampiyonu oldu. Trabzon Havalimanı'nda düzenlenen karşılama töreninde Kethüda, milli marşımızı okuttuğu için gururlu olduğunu belirtti ve gelecek hedeflerini paylaştı.


Advertisement