Galatasaray - Eto'o Görüşmelerinin İlk Round'u Olumlu Bitti - Son Dakika
Spor

Galatasaray - Eto'o Görüşmelerinin İlk Round'u Olumlu Bitti

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'in görevi bırakma kararı alması üzerine "Gencer yoksa ben de yokum" diyen Samuel Eto'o, Cimbom'la masaya oturdu.

03.06.2016 11:41  Güncelleme: 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm olumsuzluklara rağmen sezonu kupayla kapatan Galatasaray, transferdeki sessizliğine müthiş bir bombayla son vermeye hazırlanıyor. Geride kalan sezona damga vuran isimlerden biri olan Samuel Eto'o, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'in sürpriz bir şekilde görevi bırakacağını açıklaması üzerine takımdan ayrılmaya karar verdi. "Beni Türkiye'ye Gültekin Gencer getirdi. O yoksa ben de yokum" diyen 35 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'la temasa geçtiği belirlendi.

İLK GÖRÜŞME OLUMLU

Galatasaraylı yöneticiler ile Eto'o'nun menajeri arasında İstanbul'da gerçekleşen ilk görüşmenin olumlu geçtiği kaydedildi. Antalyaspor'dan yıllık 4 milyon euro alan Eto'o'nun, Galatasaray'a daha düşük bir rakama imza atmaya hazır olduğu vurgulandı. Sarıkırmızılı yöneticilerin Eto'o için "G. Saray'ın yeni Drogba'sı olabilir" yorumu yaptığı ifade edildi. Güney ekibiyle 2 yıl daha sözleşmesi olan yıldız futbolcu, Antalyaspor ile 32 maçta 20 gol attı, 6 da asist yaptı.

Galatasaray - Eto\'o Görüşmelerinin İlk Round\'u Olumlu Bitti

Son Dakika Spor Galatasaray - Eto'o Görüşmelerinin İlk Round'u Olumlu Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • DADAŞ: BEN BİR FENER BAHÇELİ OLARAK SPORDAN NEFRET ETTİM ARTIK AVRUPANIN ARTYIKLARINI ALMAYALIM YAZIK BU ÜLKEYE VAN PORSİ NANİ BU GİBİ FITBOLCULAR BIZI MAHVEDİYOR 7 8 Yanıtla
  • Mehmet: Ölüsü yeter ne anlarsınız mallar 3 0 Yanıtla
  • mustafa: yazıklar olsun sizin gibi kulüplere inşallah fifa hepinizi icralık yapar kapatır habere bak yaşı 35 olmuş oda zaten gerçek yaşı değil en az 40 yaşında olan brile görüşme yapılmış olumluymuş o adam burada oynasa ne oynamasa ne ne olacak günü kurtar gitsin seneye ne oldu yeni bir golcü ara bu tür futbol un f harfinden anlamayan idareciler sadece reklam amaçlı gelirlerse kulüplere bunlar eni sonu batacaklar bunlar bu kadar parayı ver savur reklamını yap giderkende benim kulüpten alacğım var diye 1 0 Yanıtla

Advertisement