Galatasaray, Formadan 20 Milyon TL Gelir Elde Etti - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Formadan 20 Milyon TL Gelir Elde Etti

Süper Ligde NEF, Şampiyonlar Liginde Turkish Airlines göğüs reklamını taşıyacak Galatasaray, formasına sponsor olan Garenta ve Fluo ile yeni sözleşme yaptı. Sarı-kırmızılılar, yıllık 20 milyon TL kazanacak.

15.08.2018 10:50  Güncelleme: 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de NEF, Şampiyonlar Ligi'nde Turkish Airlines göğüs reklamını taşıyacak Galatasaray, formasına sponsor olan Garenta ve Fluo ile yeni sözleşmeler imzaladı.

Sırta reklam vermeye devam eden Garenta, yıllık 5-6 milyon lira ödeyecek. Fluo ise şorttan kol kısmına geçti.

ŞORTA SPONSOR ARANIYOR

Formasından 20 milyon liraya yakın gelir alan Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz, şorta reklam verecek yeni bir sponsor arıyor. Sarı-kırmızılıların yakın zamanda yeni sponsorluk anlaşmaları açıklaması bekleniyor.

Galatasaray, Formadan 20 Milyon TL Gelir Elde Etti

Son Dakika Spor Galatasaray, Formadan 20 Milyon TL Gelir Elde Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • önemli olan: bu turnuvaya katılmak ve rezillik olmamak kaydıyla ama iyi ama kötü sonuç almak, en kötü durumda para kazanacak takımlarımız ama bence daha da önemlisi yıllık 3 5 milyon € para verip yabancı topçularla kaybedip rezil olacağımıza 11 kişinin en az 8 i türk ve genç altyapı çocuklardan oluşan takımla 7-8 yiyip elenelim ve çocuklarımıza HELAL OLSUN LAN BİZİM EVLATLARIMIZ CANLARI SAĞOLSUN DEMEYİ ÇOK ÇOK ÇOK İSTERİM KEŞKE FATİH TERİM OKUSA ŞU MESAJIMI BEE... 1 3 Yanıtla
  • Hemşinli: BEDAVA 2 0 Yanıtla

Advertisement