Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki mesaj düellosu sürüyor! Sarı-kırmızılılardan kupalı mesaj - Son Dakika
Spor

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki mesaj düellosu sürüyor! Sarı-kırmızılılardan kupalı mesaj

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki mesaj düellosu sürüyor! Sarı-kırmızılılardan kupalı mesaj

Galatasaray, Fenerbahçe'nin verdiği cevaba karşılık, 12 Mayıs 2012 tarihinde Kadıköy'de şampiyon olduklarında çekilen fotoğrafı, 2013 yılından sonra Süper Lig ve Türkiye Kupası'nı kazanan takımların sayılarını ekleyerek paylaştı.

24.12.2020 02:33  Güncelleme: 09:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de oynanan ve hakem kararlarının tartışmaya neden olduğu Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçının ardından Fenerbahçe ile Galatasaray kulüpleri arasındaki paylaşımlara bir yenisi eklendi.

Galatasaray Kulübü, müsabakadaki hakem yönetimine yönelik yaptığı paylaşıma Fenerbahçe'nin verdiği yanıtın ardından sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayımladı.

KADIKÖY'DEKİ ŞAMPİYONLUĞA VURGU YAPILDI

Sarı-kırmızılıların bu paylaşımında 2013 yılından sonra Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk yaşayan takımlarla ilgili bilgi verildi. Ayrıca "Karanlıkları Aydınlatan!" ifadesine yer verilerek, 2011-2012 sezonunda Galatasaray'ın Ülker Stadı'nda oynanan derbinin ardından elde ettiği şampiyonluğun kutlamalarıyla ilgili fotoğraf paylaşıldı.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki mesaj düellosu sürüyor! Sarı-kırmızılılardan kupalı mesaj

Bu süreçte Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda Galatasaray 4'er, Fenerbahçe ise birer şampiyonluk elde etmişti.

İki takım arasındaki mesaj düellosu ilk olarak Galatasaray'ın paylaşımıyla başlamıştı. Fenerbahçe'nin 4-1 kazandığı ve Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk ile turuncu-lacivertli 2 oyuncunun kırmızı kart gördüğü maçın ardından sarı-kırmızılıların sosyal medya hesaplarından siyah bir fon paylaşılarak, kalın harflerle "Futbolda kapkara gece!" ifadesi kullanılmıştı.

Fenerbahçe Kulübü tarafından bu paylaşıma verilen yanıtta ise "Futbolda kapkara gece!" ifadesine vurgu yapılarak, "O karanlık; şampiyonluk posterlerinde saklamak zorunda kaldığınız yüzlerde, yıllarca futbolu tahakküm altına aldığınız derin ilişkilerinizde gizli! Kendi ışıklarınızı yakarsanız aydınlanır!" açıklamasında bulunulmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki mesaj düellosu sürüyor! Sarı-kırmızılılardan kupalı mesaj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • bjk 44: ikinizinde kupaları haram olsun hepisi çalıntı en EN BÜYÜK BJK 9 79 Yanıtla Gs 72 : Boş Konuşma....jimlastikçiler sizi..tüpçüler. 10 1
  • US: BAŞAKŞEHİR SİZİN NEYİNİZ CİNCON ZORUNUZAMI GİTTİ 28 39 Yanıtla
  • reziller: NERDE O HAKEMLER 15 20 DAKIKA MÇ UZATAN KARANLIK HAKEMLER 23 13 Yanıtla
  • LACİ: Bre utanmazlar. Daha 1 hafta önce 3 dakikalık uzatma yerine 8 dakika uzatma aldınız, yetmedi 15 dakika uzatma aldınız. Uyduruk penaltı ile 1 puan alacakken Allah ın şaşmaz adaleti ile 0 puan aldınız. Sonra utanmadan kupa sayısı paylaşıyorsunuz. Şampiyonluk Posterlerinizde göstermeye utandığınız yüzleriniz ile KAPKARA bir kulüpsünüz. NOKTA. 9 18 Yanıtla

Advertisement