Galatasaray'ın 21'inci Şampiyonluğu Alanya'da Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Galatasaray'ın 21'inci Şampiyonluğu Alanya'da Kutlandı

Galatasaray\'ın 21\'inci Şampiyonluğu Alanya\'da Kutlandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde sarı kırmızılı taraftarlar Galatasaray’ın 21’inci şampiyonluk coşkularını Yeşim Salkım konseri ile yaşadı.

14.07.2018 04:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde sarı kırmızılı taraftarlar Galatasaray'ın 21'inci şampiyonluk coşkularını Yeşim Salkım konseri ile yaşadı.

Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon bitiren Galatasaray'ın, 21. şampiyonluğu Alanya'da görkemli bir balo ile kutladı. Banana Beach Restoran'da Alanya Galatasaraylılar Derneği tarafından organize edilen baloya Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Mahmut Recevik, Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Velittin Bekrioğlu, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanyaspor 2'inci Başkanı Kamil Köseoğlu, Alanya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Cevdet Zamanoğlu'nun yanı sıra çok sayıda Galatasaray taraftarı katıldı.

"Alanya her zaman Galatasaray'a şans getirir"

Açılış konuşmalarının ardından kürsüye davet edilen Velittin Bekrioğlu, Alanya ve Galatasaray'ın yollarının kesişmesinin 30 yıl öncesine dayandığını söyledi. Bekrioğlu,"Alanya'da kamp yapan Galatasaray, buradaki çalışmalarından sonra Monaco'yu elemişti. Onun için Alanya her zaman Galatasaray'a şans getirir. Bu senede inşallah öyle olacak" dedi.

Recevik, başkan Cengiz'in selamını taraftarlara iletti

İstanbul'dan Alanya'ya sevgiler getirdiğini söyleyen Mahmut Recevik, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in çok selamı olduğunu belirtti. Burada olmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren Recevik," 21. şampiyonluğumuz için Türkiye'nin hemen hemen bütün illerini ziyaret ediyoruz. İlk ziyaretimiz Bodrum'a oldu. Ardından Konya ve Gaziantep'e gittik. Şimdi de Alanya'dayız. Alanya'nın bizim için çok önemli bir yeri var. Alanya hakikaten bize çok şans getiren ve değerli bir yer. Burada 2 genel kurul üyemiz de var ve sağ olsunlar seçimlere katılım göstererek bizlere destek oluyorlar" diye konuştu.

" Çok güzel bir akşam"

Balo hakkında bilgiler veren Alanya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Cevdet Zamanoğlu ise yaklaşık 500 Galatasaray taraftarıyla çok güzel bir balo gerçekleştirdiklerini aktardı. Zamanoğlu," Çok güzel bir akşam geçireceğimize inanıyorum. Yeşim Salkım çok güzel bir konser için burada ve hepimizi süper bir gece bekliyor" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Bekrioğlu, Recevik'e plaket verdi.

Yeşim Salkım sahne aldı

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Velittin Bekrioğlu tarafından Galatasaray Başkan Yardımcısı Mahmut Recevik'e plaket takdim edilmesinin ardından, havai fişek gösterileri sonrası şarkıcı Yeşim Salkım, sahne aldı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar sahnede kalan Salkım, taraflara keyifli anlar yaşattı. Ayrıca taraftarlar balo alanında sergilenen kupa ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Galatasaray'ın 21'inci Şampiyonluğu Alanya'da Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aydın Efeler'de trafik kazası: 2 yaralı
    10:18 Aydın Efeler'de trafik kazası: 2 yaralı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazada, İzmir Bulvarı üzerinde seyir halinde olan bir otomobil, arkadan çarptığı diğer otomobilde bulunan B.G. ve B.T.'yi yaraladı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Soruşturma devam ediyor.

  • Bursa'da Geri Viteste Unutulan Otomobil Kaza Yaptı
    10:17 Bursa'da Geri Viteste Unutulan Otomobil Kaza Yaptı

    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir sürücü, otomobilini geri viteste unutarak başka bir araca çarptı. Kazada herhangi bir yaralanma olmazken, güvenlik kamerası anları kaydetti.

  • Leylekler, Kale ilçesini mekan tuttu
    10:16 Leylekler, Kale ilçesini mekan tuttu

    Malatya'nın Kale İlçesinin Fırat Nehri sahili, her yıl olduğu gibi bu yıl da doğanın güzelliklerini misafirlerine sunuyor. Baharın müjdecisi olarak kabul edilen leylekler, Mart ile Nisan ayında Malatya'nı Kale ilçesine gelerek burada elektrik direklerinin tepelerine yuvalarını yapıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok leylek, yuvalarında ve sahil şeridindeki arazilerde görülüyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte leylekler bu yıl erkenden Kale ilçesine gelip yuvalarına yerleşti. Şuanda birçok leylek yumurtalarken yakın süreçte yavrularının da dünyaya gelmesi ile baraj sahili şeridinde leylek popülasyonu da artmış olacak. Çocukların büyük ilgi gösterdiği leylekler, başta solucan olmak birçok hayvan türü ile karnını duyuruyor. Doğası gereği yavrularına yiyecek taşıyan leylekler ilçe halkının sevgisini kazandı. Vatandaşlar, leyleklerin rahatsız edilmemesi için büyük çaba sarf ederken, leylekler için yiyecek ve su bırakmaya başladı. İstanbul'da yaşayan ancak leyleklerin gelmesi ile birlikte ilçeye gelen Özer Öztop, leyleklerin erken gelişinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, ilçede yaşayan leyleklerin sayısının her yıl değişkenlik gösterdiğini söyledi. İlçede özel bir restoran işleten Öztop, 15 yıldır leyleklerin bölgede çoğaldığını dile getirdi. Şuanda 25'ten fazla yuvanın olduğunu söyleyen Öztop, 'Leylekler her yıl Mart ayı başlarında gelir sonra da Ağustos ayında geri göç ederler. Buradan Nil nehri boyuna gittiğini düşünüyoruz' dedi. Leyleklerin her yıl Kale ilçesinde baraj sahiline gelmesinin bölge halkını da mutlu ettiğini ifade eden Öztop, 'Bu bölge de tarım potansiyeli oldukça fazla. Onlarda doğanın bir parçası. İnsanlarda kötü davranmıyor. Burada baraja akan dereler, kurbağa, canlı hayvan fazla. Tarım alanları da bozulmadığı için beslenmeye uygun bir ortam. Geçen yıl bir direkteki yuvada 4 yavru olmuştu. Bizlerde leylekleri ürkütmemek adına büyük çaba sarf ediyoruz' diye konuştu.

  • Eskişehir'de kaza: Otomobil devrildi, sürücü yaralandı
    10:15 Eskişehir'de kaza: Otomobil devrildi, sürücü yaralandı

    Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil kontrolden çıkarak devrildi. Kazada otomobilin sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralının sağlık durumu iyi.

  • Kayseri'de Akıllı Trafik Yönetimi İle Trafik Kontrol Merkezi Faaliyete Geçti
    10:14 Kayseri'de Akıllı Trafik Yönetimi İle Trafik Kontrol Merkezi Faaliyete Geçti

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Trafik Kontrol Merkezi'nde gerçekleştirilen Akıllı Trafik Yönetimi sayesinde şehir trafiğinin canlı olarak denetlendiğini ve olumsuzluklara anında müdahale edildiğini belirtti.


Advertisement