Galatasaray'ın Beyin Takımı Toplanıyor - Son Dakika
Güncel

Galatasaray'ın Beyin Takımı Toplanıyor

Galatasaray\'ın Beyin Takımı Toplanıyor

Galatasaraylılar Platformu medyaya açık ilk toplantısını Cumartesi günü 13.30'da Taksim The Marmara Otel'de yapacakAli Fatinoğlu: "Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyoruz""Batıdaki siyasi ve ekonomi merkezli think tank (beyin takımı) kuruluşları gibi biz de spordaki think tank 'ı...

09.03.2017 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaraylılar Platformu medyaya açık ilk toplantısını Cumartesi günü 13.30'da Taksim The Marmara Otel'de yapacak

Ali Fatinoğlu: " Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyoruz"

"Batıdaki siyasi ve ekonomi merkezli think tank (beyin takımı) kuruluşları gibi biz de spordaki think tank 'ı Galatasaray'da gerçekleştiriyoruz"

"Galatasaray sporu ve kültürü birleştiren bir camia"

"Serbest kürsüde herkes Galatasaray'ın çıkarları için konuşacak"

İSTANBUL/ DHA

Galatasaray'ın gelecekte daha büyük projeleri gerçekleştirmesi hedefi için yola çıkan ve camianın önde gelen genel kurul üyelerinin kurduğu Galatasaraylılar Platformu, medyaya açık ilk toplantısını 11 Mart Cumartesi günü saat 13.30'da Taksim The Marmara Oteli'nde yapacak.

Türkiye'nin en çok dinlenen spor radyosu Radyospor'da, Orkun Yazgan'ın sunduğu "Başka futbol yok" programına katılan Galatasaraylılar Platformu Basın Sözcüsü Ali Fatinoğlu; "Uzun süredir çalışmalarımıza devam ediyorduk. Şimdiye kadar sosyal medya üzerinden birbirleriyle Galatasaray'ın menfaatlerini konuşan genel kurul üyeleri olarak seçim amaçlı değil sarı-kırmızılı kulübün çıkarları amacıyla Platformu oluşturduk" dedi.

Fatinoğlu, platformda son derece elit insanların bulunduğunu ve kesinlikle menfaat beklentisi içinde olmadan, objektif bir şekilde ve serbest bir kürsü kurarak Galatasaray'ın içinde bulunduğu durumun tespiti ve geleceğin planlaması hazırlanarak ilk sunumu gerçekleştireceklerini söyledi.

Ali Fatinoğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Batıdaki siyasi ve ekonomi merkezli think tank (beyin takımı) kuruluşları gibi biz de spordaki think tank 'ı Galatasaray genel kurul üyeleri olarak Sarı-Kırmızılı kulübümüzün geleceği için nelerin yapılması gerektiğini hep birlikte tespit edip, uygulanmasını önereceğiz.

Galatasaray sporu ve kültürü birleştiren bir camia. Bu camiayı oluşturan bizler de elimizi taşın altına sokuyoruz. 11 Mart Cumartesi saat 13.30'da Taksim The Marmara Otel'deki toplantıda, platformun kuruluş fikir öncüsü Oğuz Şenol Galatasaraylılar Platformu'nun kuruluş amacı ve çalışma tarzını anlatacak. Toplantının moderasyonunu eski basketbolcularımızdan Cihat Levent yönetecek."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray'ın Beyin Takımı Toplanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement