Galatasaray'ın Transfer Etmediği Nakoulma, Fransa Ligi'nde Şov Yapıyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Transfer Etmediği Nakoulma, Fransa Ligi'nde Şov Yapıyor

Galatasaray'ın devre arasında gündemine gelen ancak transferi gerçekleşmeyen Prejuce Nakoulma, Fransa Ligi'nde performansı ile fark yaratıyor.

03.04.2017 12:15  Güncelleme: 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın da gündemine gelen, ancak devre arasının son gününde bedelsiz olarak Fransa Ligue 1 takımlarından Nantes'e bedelsiz olarak imza atan Prejuce Nakoulma, performansı ile adından söz ettirmeyi sürdürüyor.

Fransa Ligi Ligue 1'in 31. haftasında Angers ile oynadıkları mücadelede 2 gol birden atan Burkina Faso'lu oyuncu, haftanın en iyilerinden biri olarak gösterildi.

Fransa'nın saygın gazetesi L'Equipe, haftanın 11'ine 'Burkina Faso'nun Robben'i olarak gösterilen Prejuce Nakoulma'yı da dahil etti.

5 MAÇTA 4 GOL ATTI, PARLADI!

Fransa'da 5 maça çıkan 29 yaşındaki oyuncu, toplam 360 dakikada 4 kez ağları sarsarak hocasının güvenini boşa çıkarmadı.

Kayserispor ile yollarını ayırdıktan sonra Galatasaray ile ismi ciddi şekilde anılan Nakoulma'nın, Mersin İdmanyurdu'ndan ayrıldığı dönemde de sarı-kırmızılılarla görüştüğü açıklanmıştı.

Burkina Faso Teknik Direktörü Paulo Duarte yaptığı açıklamada, "Kayserispor'dan önce Galatasaray'ın onu transfer etmek istediğini biliyorum ama onlar da yapamadı ve Kayseri'ye gitti" diye konuşmuştu.

Galatasaray\'ın Transfer Etmediği Nakoulma, Fransa Ligi\'nde Şov Yapıyor
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Transfer Etmediği Nakoulma, Fransa Ligi'nde Şov Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement