Galatasaray'ın Eski Antrenörü Zafer Koç Ölü Bulundu - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Eski Antrenörü Zafer Koç Ölü Bulundu

Galatasaray Kulübü tarafından işten çıkarılan U21 futbol takımının eski antrenörü Zafer Koç, Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde bir dairede ölü bulundu.

25.03.2016 13:45  Güncelleme: 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray U21 futbol takımının eski antrenörü 2 çocuk babası Zafer Koç, ölü bulundu. Koç'un cenazesi ölüm nedeninin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

İŞTEN ÇIKARILDI BUNALIMA GİRDİ

U21 futbol takımının antrenörlüğünü yapan Zafer Koç'un uzun yıllar çalıştığı Galatasaray Kulübü tarafından 2 ay önce işten çıkarıldığı, o tarihten itibaren de bunalımda olduğu bildirildi.

TELEFONLARA CEVAP VERMEDİ

Koç'un önceki gün öğle saatlerinde evinden çıktığı, eşi Sürreyya Koç'un defalarca telefonla aramasına rağmen yanıt vermediği öğrenildi.

CESEDİ BULUNDU

Sabah saatlerinde Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde bir dairede cesedi bulunan Koç'un vücudunda herhangi bir darp ya da yara izine rastlanmadığı bildirildi. Koç'un cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Galatasaray Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verd; "Galatasaray Spor Kulübü bünyesine 26 Ağustos 1997'de katılan, kulübümüze uzun yıllar başarıyla hizmet eden ve emekliye ayrıldığı tarih olan 29 Şubat 2016'a kadar Galatasaray U21 Takımı Teknik Sorumlusu olarak görev yapan alt yapı hocalarımızdan Zafer Koç'un vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm Galatasaray camiasına başsağlığı dileriz."

Saygılarımızla.

Galatasaray Spor Kulübü

ZAFER KOÇ KİMDİR?

Arda, Aydın, Mehmet Güven Uğur Uçar, Ferhat Öztorun gibi isimlerin alt yapıda antrenörlüğünü yaptı. Aynı zamanda Galatasaray Kulübünde de yeniden 3 yıl önce göreve başladı. Ancak yaklaşık olarak 2 ay önce henüz daha Riekerink gelmeden önce Florya'daki görevine son verildi. Bu gelişme sonrasında Zafer Koç deprasyona girdi.

Kaynak: Habertürk

Galatasaray\'ın Eski Antrenörü Zafer Koç Ölü Bulundu

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Eski Antrenörü Zafer Koç Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Fedai: Gs Alt Yapıdayken Hocamdı, Allah Rahmet Eylesin... 7 1 Yanıtla
  • Mehmet: Nasıl haber bu adamı öldüren sanki GS düGün haber yapın 3 2 Yanıtla
  • maho: Ben galasarayll olarak bu yonetimden nefret ediyorum hamzayl kovdubursayl kumeden kurtardl bu allahln garibanlndan ne istedi yonetim yav utanlyorum gs olmaktan 0 0 Yanıtla

Advertisement