Galatasaray'ın Eski Oyuncusu Gabriel Tamas Tutuklandı! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Eski Oyuncusu Gabriel Tamas Tutuklandı!

İsrail'in Hapoel Haifa takımında oynayan Galatasaray'ın eski futbolcusu Gabriel Tamas, alkollü araba kullanmaktan dolayı tutuklandı.

26.03.2019 20:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kariyerini İsrail'de Hapoel Haifa'da sürdüren Galatasaray'ın eski futbolcusu Gabriel Tamas, İsrail'de gözaltına alındı. Alkollü bir şekilde araba süren ve saatte 205 kilometre hıza kadar çıkan Romanyalı oyuncu, hakim karşısına çıkarken 30 gün tutuklanma cezası aldı.

KANINDA 205 PROMİL ÇIKTI

Tamas'ın kanında 205 promil çıkarken arabada Tamas'ın dışında iki kadının da olduğu belirtildi. 2003-04 sezonunda Galatasaray'da oynayan Romanyalı defans oyuncusu, kariyerinde Spartak Moskova, Dinamo Bükreş, Auxerre, Celta Vigo, West Brom, Watford ve Cardiff takımlarında da forma giymişti.

(Sporx)

Galatasaray\'ın Eski Oyuncusu Gabriel Tamas Tutuklandı!

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Eski Oyuncusu Gabriel Tamas Tutuklandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hemşinli: Yitzhak Ben-Zvi: 1952 yılında Knesset tarafından İsrail Devletinin babası olarak kabul edildi. Ben-Zvi aktif bir sionizm savunucusuydu ve Ukraynadaki sionist örgütü içinde bulunuyordu. Ben-Zvi Osmanlı İmparatorluğu devrinde Galatasaray Lisesinde öğrenim gördü. 1914 yılında Filistine dönseler de Osmanlı yetkililerince 1915 yılında kovuldular. 0 4 Yanıtla

Advertisement