Galatasaray, Nagatomo'nun Transferi İçin Düğmeye Bastı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Nagatomo'nun Transferi İçin Düğmeye Bastı

Galatasaray, Inter'den 1 yıl kiralanan Nagatomo'nun transferi için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, kısa süre içinde İtalyan ekibine teklifte bulunacak.

19.03.2018 08:25  Güncelleme: 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy'de 0-0 biten Fenerbahçe derbisinde Galatasaray'ın iki kahramanı vardı, biri Muslera diğeri de Nagatomo... Geldiği günden bu yanaki en iyi performanslarından birini ortaya koyan Japon futbolcu, herkesten tam not aldı. Teknik direktör Fatih Terim de 90 dakika sonunda onun için ayrı parantez açtı. İmparator, "Nagatomo bizim 'iyi ki aldık' diyebileceğimiz bir futbolcumuz. Sadece futboluyla değil, karakteriyle de uyum sağlayan biri. Takımımızda gelecek sezon da devam etmesini isterim" derken, bu sözler sonrası yönetim hemen çalışmalara başladı.

INTER'LE 1 YIL SÖZLEŞMESİ KALDI

Galatasaray'da mutlu olan ve İstanbul'u çok seven Japon sol bekin, devre arasında kiralık geldiği Cim Bom'da kalmaya sıcak baktığı öğrenilirken, kulübü İnter'le kısa zamanda temas kurulacak. Yönetim, sezon bitmeden İtalyan kulübüyle anlaşma sağlamayı hedefliyor. İnter ile 1 yıl daha sözleşmesi kalan Nagatomo'nun bonservisini uygun bir bedelle almayı planlayan Galatasaray, ilk transferi 31 yaşındaki futbolcu ile yapmak istiyor.

Galatasaray, Nagatomo\'nun Transferi İçin Düğmeye Bastı
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Galatasaray, Nagatomo'nun Transferi İçin Düğmeye Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • sultan ibrahimoglu: çok para vermeyin 1,5 milyona olur bu iş 11 1 Yanıtla erdal : inter 4 ıstıyor o kadar düşmez 1 0
  • ...: alın bu adamı iş var bu japonda 9 1 Yanıtla
  • Gs Sebahattin: ne fb si gs li olmam yalan söylememimi gerektirir.bizim sahada hakem hataları bizim lehimize oluyor fb stadın dada.adamlar haklı bu konuda.üç penaltısını verme vur kır parçala.terim baban milli takımda ne yaptı.bizim sonumuzda avrupaya çıkınca milli takım gibi olur.bjk iki sene hakemle şampiyon oldu barselona dediler sonra bayern geldi balonu patlattı.demem o ki sahte kahramanlar yaratmayın patlatırlar balön gibi.saygılar... 1 3 Yanıtla

Advertisement