Galatasaray'ın İstediği Golcü Oyuncu Andre Silva, Sevilla ile Anlaştı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın İstediği Golcü Oyuncu Andre Silva, Sevilla ile Anlaştı

Galatasaray'ın uzun süredir peşinde olduğu golcü futbolcu Andre Silva, 5 milyon euro kiralama bedeli karşılığı İspanyol ekibi Sevilla'ya imza atacak.

11.08.2018 15:57  Güncelleme: 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın golcü adaylarından olan Andre Silva'nın kısa süre içerisinde La Liga temsilcisi Sevilla'ya imza atması bekleniyor.

AC Milan'da bekleneni veremeyen ve daha fazla forma şansı bulması için kiralık olarak gönderilmesine karar verilen Andre Silva için transfer yarışında Sevilla galip çıktı.

GALATASARAY İSTEDİ, SEVİLLA ALDI

Galatasaray'ın da istediği Andre Silva konusunda Sevilla, AC Milan ile anlaşmaya varırken, transferin rakamları da belli oldu.Sevilla, Andre Silva'yı 5 milyon euro kiralama bedeliyle kadrosuna katacak. İspanyol temsilcisi ile Milan arasındaki sözleşmede Silva'nın satın alma opsiyonu da 30 milyon euro olarak belirlendi.

Sevilla ile sözleşme imzalamak için İspanya'ya uçan Andre Silva'nın transferinin kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor. Andre Silva, geride kalan sezon AC Milan formasıyla 40 maçta 10 gole imza attı.

Galatasaray\'ın İstediği Golcü Oyuncu Andre Silva, Sevilla ile Anlaştı

Son Dakika Spor Galatasaray'ın İstediği Golcü Oyuncu Andre Silva, Sevilla ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • UZMAN: CANIM KARDEŞİM BÜTÜN DESTEKLEMELER zengine gitti.ali ağaoğulları tarzındaki müteahhitler zengin oldu son on yıldır.destekhalka verilmedikçe gelir dağılımındaki adaletsiz makas açıldıkça açıldı.şimdi ekonomi allak bullak.bina dabina, bina da bina yapıp durdular.ellibine satılan evler bi anda 100, 300, 500 bin tl oldu.kimse de yav ne oluyo bu fiyata daire mi olur demedi.şimdi de bankalar mankalar patladı.kredi vererek aldırdıkları evleri banka geri aldı,ama elinde kaldı satamıyo.( FAİZ FAİZ FAİZ ) 1 0 Yanıtla
  • BEİNTSPOR HABER: hayır diyarbekirspora gelecek 0 1 Yanıtla
  • Adanalı: silva haberi çıktığında alamaz demiştim gs liler kızmıştı. ama söylim iyi ki alamadılar tam bir deve. yıllardır genç diye tahammül ediyorlardı buna. kiralayarak zararın neresinden dönsek kar diye bakıyo milan... 0 0 Yanıtla

Advertisement