Galatasaray'ın İstediği Mina: Everton'u Seçerek Doğru Tercih Yaptım - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın İstediği Mina: Everton'u Seçerek Doğru Tercih Yaptım

Fatih Terim ilgilendiklerini belirttiği tek isim olan savunma oyuncusu Yerry Mina, "Everton'da bana güvendiklerini hissettim. Tanrı'ya şükür doğru tercihi yaptım." dedi.

12.08.2018 14:52  Güncelleme: 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in de ''İlgilendiğimiz doğrudur'' dediği ve İngiltere'deki transfer döneminin son gününde Everton'a giden Yerry Mina, yaşanan süreçle ilgili konuştu.

Barcelona'dan yaklaşık 32 milyon euro bonservis bedeliyle Everton'a transfer olan Galatasaray'ın da içerisinde olduğu transfer süreci ve Everton'ı seçme nedenini açıkladı.

"TANRI'YA ŞÜKÜR DOĞRU TERCİH YAPTIM"

Dünya Kupası'ndaki performansıyla dikkat çeken Mina, Everton'ı tercih etme sebeplerini ''Neden mi Everton'ı seçtim? Çünkü bana güvendiklerini hissettim. Onlara çok teşekkür ediyorum. Tanrı'ya şükür doğru tercih yaptığımı düşünüyorum'' sözleriyle dile getirdi.

"BARCELONA HARİKA BİR KÜLUP"

Mina, günün birinde Barcelona'ya dönmenin de güzel olacağını dile getirirken, ''Günün birinde Barcelona'ya dönmek güzel olur. Barcelona harika bir kulüp. Dünyanın en iyisi. Ancak şu anda tamamen yeni takımım Everton'a odaklanmış durumdayım'' dedi.

Galatasaray, Mina ile uzun süre ilgilenmiş ancak Barcelona oyuncuyu kiralamaya yanaşmadığı için diğer opsiyonları değerlendirmişti.

Galatasaray\'ın İstediği Mina: Everton\'u Seçerek Doğru Tercih Yaptım

Son Dakika Spor Galatasaray'ın İstediği Mina: Everton'u Seçerek Doğru Tercih Yaptım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Baba Fingo: gs kim loo?Fb demi oynuyor 0 0 Yanıtla
  • Hakan: 32 milyon ulke batiyor euro hide 254 milyon t l.dalga geciyor lar millet le.asgari ucret 225 euro. 0 0 Yanıtla
  • Gazipaşalı: İyiki gelmedin 0 0 Yanıtla
  • GS li : Şampiyonluk yarışı içinde olan takıma gelmezsiniz gidip küme düşmeye oynayan takıma gidersiniz,beyin lazım beyin. 0 0 Yanıtla
  • Gazipaşalı: Iyi ki gelmedin 0 0 Yanıtla
  • Mumin : Oynagin takim galatasaray gibi uefa cupasi yada super cupa basarimi var ben olsam galatasarayi secerdim 0 0 Yanıtla

Advertisement