Galatasaray'ın Mert Çetin için Roma'ya yaptığı teklif ortaya çıktı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Mert Çetin için Roma'ya yaptığı teklif ortaya çıktı

Galatasaray, Roma forması giyen Mert Çetin için İtalyan ekibine teklifini sundu. Sarı-kırmızılı takım, milli oyuncuyu kiralamak için Roma'ya 750 bin euro teklif etti.

08.01.2020 21:07  Güncelleme: 08:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Roma'da forma giyen Mert Çetin'i kiralamak isterken olumsuz yanıt alsa da vazgeçmeye niyeti yok gibi görünüyor. Fonseca, Mert'in stoper bölgesinde hamle oyuncusu olarak kullanmak istediğini belirtip gidişine onay vermemişti. Ancak 23 yaşındaki genç stoper bu sezon 4 maçta sadece 214 dakika şans bulabildi. Ayrıca son oynanan Torino maçında da kenarda kalınca Galatasaray bir kez daha devreye girdi ve Roma'ya yeni bir teklif iletildi. 1.5 yıllık kiralama ücretini 750 bin euroya çıkardı.

ROMA'NIN YANITI BEKLENİYOR

Son bir kez daha şansını deneyen Cimbom yeni bir formül de ekledi. Sarı kırmızılılar, Mert için oynama ve gelişim garantisi verdi. Galatasaray, futbolcuyu sürekli oynatacağını belirterek Mert'in önümüzdeki sezon için gelişme göstereceğini iletti. Futbolcuya da 2020 Avrupa Şampiyonası öncesinde Galatasaray forması ile görev alıp milli takımdaki yerini garantileyeceği ve bu önemli turnuvaya daha formda, hazır olacağı aktarıldı. Şimdi gelecek yanıt bekleniyor. Yine olumsuz olursa rota yine Murillo'ya dönecek.

67 MAÇTA 2 GOL ATTI

Galatasaray'ın Mert Çetin'i istemesinin iki nedeni var. Cimbom, zaten dolu olan yabancı kontenjanını daha çok doldurmak istemiyor. Christian Luyindama'nın sezon sonu dönecek olması nedeniyle de büyük bir bütçe ayırmak doğru bulunmuyor. Roma'nın 2024 yılına kadar sözleşme imzaladığı Mert Çetin bugüne kadar 67 maça çıktı, 2 de gol attı.

(Sabah)

Galatasaray\'ın Mert Çetin için Roma\'ya yaptığı teklif ortaya çıktı

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Mert Çetin için Roma'ya yaptığı teklif ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • cimbom: roma gs dan çokmu büyük .. onların oynatmadığı adamı alıyoruz 1 0 Yanıtla ................: Çok komiksin yaaa. 0 0 Şakamısın: Ben de gsliyim Birazda gerçekçi olmak lazım. Adamların piyasa değeri 450 milyon Euro Yani bizim övündüğümüz Dört büyüklerin yanına beş süper lig takımı daha koyar hepsini satın alır 0 0
  • Tarık: Kabul etme Roma kurban olayım oynamayacak adamından geleceğine engel olacağız 0 0 Yanıtla
  • EBYÜ Öğrencileri Almanya'da Tarihi Bir Başarıya İmza Attı
    16:34 EBYÜ Öğrencileri Almanya'da Tarihi Bir Başarıya İmza Attı

    Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan Bengisu Erçetin ve lisansüstü öğrencisi Nazlıcan İnci, Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Badminton Şampiyonası'nda çift kadınlarda bronz madalya kazanarak ilgili branşta tarihteki ilk madalyayı elde ettiler. Rektör Levent, öğrencilerin bu büyük başarısını kutlayarak, ülkemiz ve EBYÜ adına gurur verici bir başarı olduğunu belirtti ve başarıların devamını diledi.

  • Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor
    16:28 Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor

    Mersin'de düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nın ilk yarışları yarın yapılacak. Yenişehir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğiyle organize edilen bu önemli etkinlikler, kentin renkli bir atmosfer kazanmasını sağlayacak. Organizasyona 29 ülkeden 140'ı yabancı olmak üzere toplam 380 sporcu katılacak.

  • Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı
    16:20 Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı

    Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen 'Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları' Samsun'da başladı. 9 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kamplarda 70 sporcuya eğitim veriliyor.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    16:19 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Mondihome Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanın son bölümünde taktiksel ağırlıklı çalıştı. Takım, akşam saatlerinde özel uçakla Kayseri'ye hareket edecek.

  • 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak
    16:15 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak

    Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek olan 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası için hazırlık toplantısı Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi. Şampiyona, 7 yarıştan oluşacak ve ilk ayağı Vezirköprü'de düzenlenecek. Şampiyonaya 38 farklı ilden 2 bin kişilik bir grup katılacak. Şampiyona, 14'üncü kez Vezirköprü'de düzenlenerek binlerce sporseveri bir araya getirecek.

  • Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak
    16:04 Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak

    Tahtalı Dağı'nın karlı zirvesinde düzenlenecek yarışta sporcular, 34 kilometrelik parkuru plaja kurulacak rampadan denize atlayışla tamamlayacak. Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan sporcuların mücadele edeceği yarış, Kemer bölgesinin bisiklet turizmi altyapısını ve coğrafyasını ön plana çıkarmak amacıyla düzenleniyor.


Advertisement