Galatasaray'ın Muhtemel Rakipleri Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Galatasaray'ın Muhtemel Rakipleri Belli Oldu

Galatasaray\'ın Muhtemel Rakipleri Belli Oldu

UEFA Avrupa Ligi 2. Turu ilk maçında deplasmanda Östersunds'a 2-0 kaybederek turu zora sokan Galatasaray, 20 Temmuz Perşembe günün İstanbul'da bu maçın rövanşını oynayacak.

14.07.2017 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi 2. Turu ilk maçında deplasmanda Östersunds'a 2-0 kaybederek turu zora sokan Galatasaray, 20 Temmuz Perşembe günün İstanbul'da bu maçın rövanşını oynayacak. Maçı 3 farklı kazanması halinde 3. tura yükselecek olan sarı-kırmızılılar, aksi takdirde Avrupa Ligi defterini kapatacak. Galatasaray'ın turu geçmesi halinde Azerbaycan'dan Inter Bakü takımı ile Lüksemburg'dan CS Fola Esch, takımlarının galibi 3. turdaki rakibi olacak. İki takım arasında oynanan ilk mücadeleyi Inter Bakü sahasında 1-0 kazanmıştı.

INTER BAKÜ FAVORİ

Turun favorisi olarak görünen Azeri takımı Inter Bakü, Azerbaycan Premier Ligi'nde ligi üçüncü sırada tamamladı. 20 yıl önce kurulan kulüp, toplamda 2 kez Azerbaycan şampiyonluğuna ulaştı. Inter Kkadrosunda 2 yabancı oyuncu bulunduran Bakü

UEFA Avrupa Ligi'nde 1. turdan start verdi. Bakü, Sırbistan temsilcisi Lucani'yi 2 maçta da yenerek 2. tura yükseldi.

Teknik direktörlüğünü Zaur Svanadze'nin yaptığı Inter Bakü, maçlarını 5.333 kapasiteli Inter Arena'da oynuyor.

EN GOLCÜSÜ ALİYEV

Geçtiğimiz sezon takımın en golcü futbolcusu 30 maçta attığı 12 golle Rauf Alivey oldu.

TAKIM KADROSU:

Kaleci: Orkhan Sadigli, Salahat Aghayev, Shahin Zakiyev

Savunma: Tarlan Guliyev, Ilkin Qirtimov Slavik Alkhasov, Rijat Garayev, Sertan Tashkin, Denis Silva; Murad Gayali, Adrian Scarlatache,

Orta saha: Samir Zargarov, Agshin Guluzade, Nizami Hajiyev, Mirhuseyn Seyidov,, Fuad Bayramov, Jabir Amirli, Mirsahib Abbasov, Mammad Guliyev

Forvet: , Gara Garayev, Pardis Fardjad-Azad, Rauf Aliyev, Pardis Fardjad-Azad.

KÖKLÜ KULÜP CS FOLA ESCH

Tam adı Sporting Circle Fola Esch olan Fola Esch kulübü, 111 yıl önceye dayanan tarihi bir futbol kulübü. Geçtiğimiz sezon Lüksemburg Ligi'ni 3. sırada tamamlayıp Avrupa vizesi aldı. Maçlarını 3.950 kapasiteli Stade Emile Mayrisch'te oynayan takımın Teknik Direktörü Lüksemburglu Jeff Strassfer...

TAKIMIN YARISI YABANCI

Lüksemburg Ligi'nde 7 şampiyonluğu bulunan CS Fola Esch'nin kadrosunda 12 yabancı futbolcu ile dikkat çekiyor. Mütevazi bir bütçeye sahip olan Lüksemburg takımının mali değeri 1.2 milyon Euro UEFA 1. ön eleme turunda Moldova ekibi Milsami'yi eleyen Fola Esch ilk maçta 1-0 kaybetmişti.

TAKIM KADROSU:

Kaleciler: Thomas Hym, Emanuel Cabral, Chris Clement

Savunma: Billy Bernard, Tom Laterza, Mehdi Kirch, Cédric Sacras, Joel Teles, Peter Chrappan, Julien Klein

Orta saha: Jakob Dallevedove, Ryan Klapp Jakob Dallevedove, Michel Bechtold, Enis Saiti, Alex Cvetkovic, Jordy Peiffer

Forvet: Stefan Lopes, Gerson Rodrigues, Christophe Martin-Suarez,, Samir Hadji,, Stefano Bensi Corentin Kocur.

(İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Galatasaray'ın Muhtemel Rakipleri Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursa Devlet Tiyatrosu'ndan 'Küçük Korku Dükkanı' müzikali
    10:43 Bursa Devlet Tiyatrosu'ndan 'Küçük Korku Dükkanı' müzikali

    Bursa Devlet Tiyatrosu, sezonun iddialı projelerinden olan 'Küçük Korku Dükkanı' adlı müzikalin prömiyerini gerçekleştirdi. Howard Ashman ve Alan Menken'in yazıp bestelediği müzikal, tiyatroseverlerin beğenisini topladı. Müzikal, sezon sonuna kadar Bursa'da sahnelenecek ve daha sonra İstanbul ve Antalya'da da gösterilecek.

  • Konya'da bisiklet sürücüsünün ölümüne neden olan sürücü kaçtı
    10:42 Konya'da bisiklet sürücüsünün ölümüne neden olan sürücü kaçtı

    Konya'nın Ereğli ilçesinde kamyonun çarptığı bisikletli hayatını kaybederken, kamyon sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kazada hayatını kaybeden bisiklet sürücüsü evine götürmek için aldığı ekmeklerle geride kaldı. Polis, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

  • Mudanya'da yapılan radar hız denetimlerinde 20 sürücüye 81 bin lira ceza
    10:41 Mudanya'da yapılan radar hız denetimlerinde 20 sürücüye 81 bin lira ceza

    Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri, Bursa Asfaltı Mudanya istikametinde gerçekleştirdikleri denetimlerde aşırı hız yapan sürücülere cezai işlem uyguladı. Denetimlerin halkın güvenliği açısından önemli olduğu vurgulanırken, 20 sürücüye toplamda 81 bin lira ceza kesildi. Emniyet güçleri, denetimlerin devam edeceğini belirtti.

  • Ermenek'te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
    10:41 Ermenek'te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

    Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt beldesi girişinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü ve arkasında yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı.

  • İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın
    10:41 İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan bir sandalye fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri ve çalışanların müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangınla ilgili polis ekipleri tarafından tahkikat başlatıldı.

  • Adıyaman'da Otomobil Tarlaya Yuvarlandı: 2 Yaralı
    10:41 Adıyaman'da Otomobil Tarlaya Yuvarlandı: 2 Yaralı

    Adıyaman'da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, taklalar atarak tarlaya yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü ve yanındaki bir kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Kütahya Belediye Başkanı İsraf Kültürüne Son Verecek
    10:39 Kütahya Belediye Başkanı İsraf Kültürüne Son Verecek

    Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, israf kültürünü ortadan kaldırmak için makam araçlarını havuza aldıklarını ve bütün ihaleleri durdurduklarını açıkladı. Başkan Kahveci, usulsüzlük ve yolsuzluklara bulaşanların hesap vereceğini belirtti.

  • Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, vatandaşların rahatı için gece gündüz çalışacak
    10:39 Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, vatandaşların rahatı için gece gündüz çalışacak

    Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, belediye dış birimlerini ziyaret ederek çalışmaları değerlendirdi ve gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.


Advertisement