Galatasaray'ın Rakibi Gençlerbirliği - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Rakibi Gençlerbirliği

Galatasaray\'ın Rakibi Gençlerbirliği

Galatasaray ile Gençlerbirliği, lig tarihinde bugün 94. kez karşı karşıya gelecek.

09.04.2018 02:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray ile Gençlerbirliği, lig tarihinde bugün 94. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki 93 maçtan 51'ini Cim-Bom kazanırken, kırmızı-siyahlılar ise 22 galibiyet alabildi. 20 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.
Gençlerbirliği, 2012-2013 sezonunun ikinci yarısında İstanbul'da 1-0 kazandığı maçın ardından Galatasaray ile yaptığı 9 müsabakada da galibiyete ulaşamadı. Bu süreçte 6 lig maçını Galatasaray kazanırken, 3 de eşitlikle sonuçlandı.
Yasin ve Donk 'dalya' diyecek

Galatasaray'da Yasin Öztekin ve Donk, "dalya" demeyi bekliyor. Gençlerbirliği maçında süre almaları halinde Yasin 200'üncü, Donk ise 100'üncü Süper Lig karşılamasına çıkacak.
2010-2011 sezonunda başladığı Süper Lig kariyerinde 199 maçı geride bırakan Yasin, Gençlerbirliği, Trabzonspor, Kayseri Erciyesspor ve  Galatasaray formalarıyla bu sonuca ulaştı ve bu sürede rakip ağları 40 kez havalandırmayı başardı. Yasin, 4. sezonunu geçirdiği Galatasaray'da 95 Süper Lig maçına çıktı.
Süper Lig kariyerine 2013-2014 sezonu başında Kasımpaşa'da başlayan Donk, burada 2,5 sezon forma giydikten sonra, 2015-2016 sezonunun devre arasında Galatasaray'a transfer oldu. Kasımpaşa formasıyla 75 lig maçına çıkan Donk, Galatasaray kadrosunda da 24 kez mücadele etti. Donk, 99 maçta 11 gol attı.
Linnes gitmedi

Galatasaray, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını dün Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda yaptığı antrenmanla tamamladı. Akşam saatlerinde Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla Ankara'ya giden kamp kadrosunda 21 futbolcu yer aldı. Sarı-kırmızılı kafilede Martin Linnes'in yer almaması dikkat çekti.

]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Rakibi Gençlerbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen: Borçlarımızı ödeyeceğiz
    18:08 Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen: Borçlarımızı ödeyeceğiz

    Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, "Ayın birinde GAZDAŞ'ın doğal gaz tedarikçisinin Kilis Belediyespor'a ait 19 aylık doğal gaz faturası yüzünden daha mazbatamı almadan, doğal gazını kesmesi ve futbolcularımızın, çocukların, gençlerin soğuk suyla duş almak zorunda kalması bizi üzdü. Görüşme yaptık, borcun yarısını ödedik bütçemiz nezdinde doğal gazı geri açtırdık" dedi.

  • Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı
    17:34 Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları'nın 5. ayak yarışları sağanak altında başladı. 34 yelkenli yat ve 300 sporcu yarışlara katıldı. Yatlar, rüzgara göre belirlenen parkurda mücadele etti ve finişe geldi. İlk gün hava şartları nedeniyle tek yarış yapıldı. Yarışlar yarın koy içi ve koy dışında gerçekleştirilecek yarışlarla tamamlanacak.

  • Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı
    17:28 Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı

    Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal Bölge Müsabakalarında grup birincisi olan Patnos YİBO oyuncularını tebrik etti. Kökrek, oyuncuların gösterdiği azim ve mücadeleden gurur duyduğunu belirterek, başarılarının devamını diledi.


Advertisement