Galatasaray'ın rakibi Real Madrid için şok iddia: UEFA yardım ediyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın rakibi Real Madrid için şok iddia: UEFA yardım ediyor

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Real Madrid evinde Club Brugge ile 2-2 berabere kaldı. Maç sonrası İngiliz basını, Ramos'un attığı golün ofsayt olduğunu ve UEFA'nın Real Madrid'i kolladığı için VAR incelemesi yapılmadığını dile getirdi.

02.10.2019 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın da bulunduğu Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Real Madrid'in içinde bulunduğu durum dikkat çekiyor. İlk maçında Paris Saint Germain'den fark yiyen İspanyol ekibi, kendi evinde Brugge'ü de yenemedi.

Santiago Bernabeu'de iki farklı yenilgiden ancak beraberliği kurtarabilen eflatun beyazlıların attığı ilk gol ofsayt tartışmalarına yol açtı. Benzema'nın ortasına Sergio Ramos'un yaptığı kafa vuruşuyla kaydettiği golde deneyimli futbolcunun ofsayt pozisyonunda olduğu iddia edildi.

Galatasaray'ın rakibi Real Madrid için şok iddia: UEFA yardım ediyor

İNGİLİZ BASININDAN ÇILGIN İDDİA

Milliyet'te yer alan habere göre; VAR incelemesinin ardından hakem golü vermesine karşın tartışma son bulmadı. İngiliz basını, "Açık bir şekilde ofsaytta bulunan Ramos'a VAR'ın izin vermesinin ardından futbol taraftarları UEFA'nın Real Madrid'e yardım ettiğine ikna oldular" şeklinde bir değerlendirme yaptı.

Pozisyon için VAR incelemesi yapıldığı sırada herkesin golün iptal edileceğinden emin olduğu ancak hakemin kararıyla birlikte şok oldukları belirtildi. Sosyal medya üzerinde konuyla ilgili görüş bildiren futbolseverlerin yorumlarına dikkat çekilirken, taraftarların UEFA'nın İspanyol ekibini koruduğunu düşündüklerini iletti.

Galatasaray\'ın rakibi Real Madrid için şok iddia: UEFA yardım ediyor

Son Dakika Spor Galatasaray'ın rakibi Real Madrid için şok iddia: UEFA yardım ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • fenerli: ya zaten uefadada bir organizasyon var sinyor terime karşı yoksa 28 maçta sadece 2 galibiyet alır mı koca terim hakemler bir plan çerçevesinde terimin üzerine oynuyor işte bunlar hep sinema 2 0 Yanıtla
  • Kesin ofsayt... : Kesin ofsayt. 2 0 Yanıtla
  • fb li: çok dogal yıllarca tff mhk hakemlerde cincona yardım edip kolluyor 0 1 Yanıtla
  • Abuzer Kadayıf: Fb li rumuzlu arkadaş sen önce kapının önünü temizle Ali Şen den bu yana şike leriniz dağları aştı.. 1 0 Yanıtla
  • MİKADU: En son bunlara caktigimiz maç geldi aklıma hikayeden gol atan Ronaldo ipten dönen Real hepsi oyun. Ejnebi dolleri 0 0 Yanıtla

Advertisement