Galatasaray'ın Şampiyonluk Kutlamaları - Sakarya - Son Dakika
Güncel

Galatasaray'ın Şampiyonluk Kutlamaları - Sakarya

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek 2018-2019 sezonunun bitimine bir hafta kala Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesi Sakarya, Düzce, Kocaeli, Bartın, Karabük ve Zonguldak'ta coşkuyla kutlandı.

20.05.2019 00:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek 2018-2019 sezonunun bitimine bir hafta kala Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesi Sakarya, Düzce, Kocaeli, Bartın, Karabük ve Zonguldak'ta coşkuyla kutlandı.

Sakarya'da, Galatasaray'ın 2018-2019 sezonunu şampiyon tamamlamasının ardından taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Sakarya Üniversitesi öğrencilerinin de çoğunlukta bulunduğu Serdivan ilçesindeki Bağlar Caddesi'nde araçlarıyla konvoy oluşturdu.

Ellerinde sarı-kırmızılı bayraklarla cadde boyunca tur atan taraftarlar, büyük mutluluk yaşadı.

Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlayan taraftarlara bazı Sakaryasporlu taraftarlar tepki gösterdi. Olayın büyümesini engelleyen polis ekipleri, geniş güvenlik önlemleri aldı.

Zonguldak

Karşılaşmanın sona ermesinin ardından çok sayıda sar-kırmızılı taraftar, kent merkezideki Madenci Anıtı önünde toplandı.

Bazı taraftarlar Galatasaray bayraklarıyla süslenmiş araçlarıyla şehir turu atarken, bazıları ise takımları lehine tezahüratta yaparak sevinç gösterisinde bulundu.

Şampiyonluk coşkusunu yaşayan taraftarlardan bazıları ise meşale yakarak halay çekti.

Emniyet güçleri tarafından güvenlik önlemlerinin alındığı noktalarda taraftarlar araçlarıyla uzun kuyruklar oluşturdu.

Düzce

Galatasaray'ın 2018-2019 sezonunu şampiyon tamamlamasının ardından taraftarlar Anıtpark Meydanı'nda toplanarak büyük sevinç yaşadı.

Ellerinde sarı-kırmızılı bayraklarla cadde boyunca tur atan taraftarlar, İstanbul Caddesi boyunca konvoy oluşturdu.

Takımlarının marşlarından okuyan taraftarların çevresinde güvenlik güçleri önlem aldı.

Kocaeli

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'ın taraftarları, Kocaeli'de şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

Sarı-kırmızılı ekibin kendi evinde karşılaştığı Medipol Başakşehir'i mağlup etmesinin ardından çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar, araçlarıyla yürüyüş yoluna akın etti.

Tezahürat yaparak yürüyüş yolunda bir araya gelen bazı taraftar grubu, burada sevinç gösterisinde bulundu.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, sevinç gösterileri sırasında taşkınlık yaşanmaması için kutlamaların yaşandığı caddelerde önlem aldı.

Bartın

Bartın'da, Galatasaray'ın 2018-2019 sezonunu şampiyon tamamlamasının ardından taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

Taraftarlar, ellerinde sarı-kırmızılı bayraklarla kent merkezinde konvoy oluşturdu.

Tezahürat yaparak Hükümet Caddesi'nde bir araya gelen bazı taraftar grubu, burada meşale yakarak sevinç gösterisinde bulundu.

Karabük

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'ın taraftarları, Karabük'te de şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

Sarı-kırmızılı ekibin kendi evinde karşılaştığı Medipol Başakşehir'i mağlup etmesinin ardından çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar, 100. Yıl Mahallesine akın etti.

Tezahürat yaparak 1003 Nolu Cadde üzerinde bir araya gelen bazı taraftar grubu, burada sevinç gösterisinde bulundu.

Karabük Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, sevinç gösterileri sırasında taşkınlık yaşanmaması için kutlamaların yaşandığı caddelerde önlem aldı.

Galatasaray\'ın Şampiyonluk Kutlamaları - Sakarya
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Galatasaray'ın Şampiyonluk Kutlamaları - Sakarya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, Mahalle Muhtarlarıyla Toplantıda Buluştu
    19:52 Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, Mahalle Muhtarlarıyla Toplantıda Buluştu

    Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, yeni seçilen ve göreve devam eden mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenledi. Kaymakam Okumuş, muhtarlara devletin temsilcisi olduklarını hatırlatarak, herkese eşit mesafede yaklaşmalarını ve görevlerini en iyi şekilde yerine getirmelerini temenni etti.

  • (ANKARA) Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    19:42 (ANKARA) Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    19:42 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, AFAD ve ilgili kurumların saha tarama çalışmalarına başladığını duyurdu.

  • MHP Kütahya İl Başkanı: En yüksek oyu aldık
    19:40 MHP Kütahya İl Başkanı: En yüksek oyu aldık

    Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP'nin Kütahya'da en yüksek oyunu 2024 yerel seçimlerinde aldığını belirtti. Alıç, seçim sonuçlarının partinin uzun süren çalışmalarının bir sonucu olduğunu vurguladı.

  • Giresun'da Kuyumcu Soygunu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı
    19:38 Giresun'da Kuyumcu Soygunu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Giresun'un Bulancak ilçesinde bir kuyumcunun soyulması olayında, 3 şüpheli gözaltına alındı. Soygunu gerçekleştiren iki kişi, altınlarla birlikte taksiyle kaçarken çarptıkları fiziksel engelli bir kadına hafif yaralanmalar verdi. Polis ve jandarma ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda şüpheliler yakalandı. Giresun Valisi, olayın faillerinin yakalandığını ve adli soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

  • Söğütlü OSB'de 40 firma ile sözleşme imzalandı
    19:34 Söğütlü OSB'de 40 firma ile sözleşme imzalandı

    Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde kurulması planlanan karma organize sanayi bölgesinde yatırım yapmak isteyen 40 firma ile sözleşme yapıldı. Söğütlü Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ön tahsis protokol toplantısı, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) meclis salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan yetkililer, yatırımcıların seçimi konusunda titiz davrandıklarını ve Söğütlü OSB'nin şehrin ihracat hedeflerine katkı sağlayacağını belirtti. Yeni OSB'nin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür edildi ve yatırımcı firmalarla ön sözleşme imzalandı.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremde 5 ahır ve Yozgat'ta 2 katlı bir ev etkilendi
    19:33 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremde 5 ahır ve Yozgat'ta 2 katlı bir ev etkilendi

    AFAD, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremden sonra ilçedeki 5 ahırın ve Yozgat'ta 2 katlı bir evin etkilendiğini bildirdi. Ekipler saha tarama çalışmalarına devam ediyor.

  • İranlı Şüpheli, Taksiciyi Öldürdüğünü İtiraf Etti
    19:31 İranlı Şüpheli, Taksiciyi Öldürdüğünü İtiraf Etti

    İstanbul'da bir taksiciyi öldüren İranlı şüpheli, savcılıktaki ifadesinde olayın detaylarını anlattı. Şüpheli, tartışma sonucunda sinirlenerek taksicinin üzerine bıçakla saldırdığını ve daha sonra para çalmak için aracı kullanmaya devam ettiğini itiraf etti.


Advertisement