Galatasaray-İstikbal Mobilya Kayserispor Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Galatasaray-İstikbal Mobilya Kayserispor Maçından Notlar

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor'u konuk eden Galatasaray, son maçına göre kadroda 3 değişiklikle sahada yer aldı.

20.04.2019 19:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor'u konuk eden Galatasaray, son maçına göre kadroda 3 değişiklikle sahada yer aldı.

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim, Süper Lig'de geçen hafta Fenerbahçe ile yapılan derbi maçta görev alan futbolculardan Martin Linnes'i yedeğe çekti. Derbide sakatlanan Semih Kaya ile gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Henry Onyekuru da kadroda bulunmadı.

İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşmasında bu futbolcuların yerine, sarı kart cezası biten Marcao ile Yuto Nagatomo ve Emre Akbaba ilk 11'de sahaya çıktı.

Feghouli maça yetiştirildi

Fenerbahçe ile oynanan derbi maçta sakatlanan Sofiane Feghouli, İstikbal Mobilya Kayserispor maçına yetiştirildi.

Derbiden sonra sol alt arka adale grubunda zorlama ve kanama tesbit edilen Feghouli, yapılan tedavinin ardından Kayseri ekibi karşısında ilk 11'deki yerini aldı.

Nagatomo 7 maç sonra sahada

Galatasaray'ın Japon futbolcusu Yuto Nagatomo, uzun bir aradan sonra formasına kavuştu.

Süper Lig'in 23. haftasında, 24 Şubat'ta Akhisarspor ile oynanan maçın ardından sakatlık yaşayan Nagatomo, sarı-kırmızılı takımın son 7 resmi maçında görev alamamıştı.

Süper Lig'de 5, Türkiye Kupası'nda da 2 maç kaçıran Japon futbolcu, İstikbal Mobilya Kayserispor müsabakasında forma giyerek, 55 gün sonra sahalara dönüş yaptı.

Sinan Gümüş kadroda yok

Galatasaraylı futbolcu Sinan Gümüş, karşılaşmanın kadrosuna alınmadı.

Sinan Gümüş, Fenerbahçe derbisinden önce Florya Metin Oktay Tesisleri'ne takıma destek vermek için gelen taraftarlar için kullandığı sözler dolayısıyla tepki çekmişti.

Sarı-kırmızılı takımda kırmızı kart cezalısı olan Christian Luyindama da kadroda bulunmadı.

Öte yandan Galatasaraylı taraftarlar, İstikbal Mobilya Kayserispor'da forma giyen eski futbolcuları Umut Bulut'u tribüne çağırarak alkışladı.

Ekrem İmamoğlu maçı takip etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, müsabakayı statta izledi.

İmamoğlu, karşılaşmadan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Geçen hafta Fenerbahçe stadında bir derbi yaşadık. Üç stadın biri eksik kalmıştı. Bugün Galatasaray'ın ev sahibi olduğu maçtayız. İstanbul'umuzun 3 pırlantası, 3 dünya markası kulübünün yanındayız. Keyifli bir maç izlemek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray-İstikbal Mobilya Kayserispor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement