Galatasaray, Kadewere ile anlaştı iddiası - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Kadewere ile anlaştı iddiası

Forvet transferi için tüm şartları zorlayan Galatasaray'ın, Fransa 2. Ligi ekibi Le Havre forması giyen Timo Kadewere'yi kadrosuna kattığı iddia edildi.

01.01.2020 12:49  Güncelleme: 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de istediği performansı sergileyemeyen Galatasaray'da gözler tamamen ara transfer dönemine çevrilmişti. Sarı-kırmızılılar transfere erken bir giriş yaptı ve bombaları ardı ardına patlattı. Sarı-kırmızılı takım, RB Leipzig'de forma giyen genç futbolcu Marcelo Saracchi'yi 1.5 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. Leipzig Sportif Direktörü Markus Krösche, BILD'e yaptığı açıklamada, transferin bitmek üzere olduğunu ve sadece evrak işlerinin kaldığını belirtti. Uruguaylı futbolcunun transferini kiralık olarak bitiren Galatasaray'da Saracchi'nin satın alma opsiyonu bulunmuyor.

DROGBA'YA BENZETİLİYOR

Galatasaray ilk transferini sol bek mevkisine gerçekleştirirken bir süredir santrfor arayışlarına hız vermişti. Stili ile Galatasaray'ın eski yıldızı Drogba'ya benzeyen 22'lik golcü Tino Kadewere için son 1 aydır nabız yoklayan sarı-kırmızılı kurmaylar resmi girişimleri yapmıştı. Fotomaç'ın haberine göre; bu girişimleri sonuç veren sarı-kırmızılı takım, Tino Kadewere ile 6 aylık bir sözleşme imzaladı.

İşte o belge:

Galatasaray, Kadewere ile anlaştı iddiası
Galatasaray, Kadewere ile anlaştı iddiası

Son Dakika Spor Galatasaray, Kadewere ile anlaştı iddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Cumalı ne yapsin: Nerede ise yaramaz adam varsa yine topluyorlar 1 12 Yanıtla
  • Cakyy : Fransa 2.ligi takip eden biri olarak cok splintrr bi oyuncu ve güzel paralara satilabilir 7 0 Yanıtla
  • Baba vanga : Bence is yapar posası çıkmış 40 yaşına merdiven dayamış topçulara isminden dolayı milyon eurolari vereceklerine gelecek vaat eden gençleri alıp oynatmalari daha akillica 4 1 Yanıtla
  • Serdar: 3,5 m verildiğine göre 1-2 milyon daha verip opsiyonla satın alınacaktır. Daha kötü bir anlaşma yapmaz bu yönetim akıllıdır. 0 0 Yanıtla
  • Hajkan: 6 aylık kiralama için 3.5 m euro yazıyor yoksa ben mi yanlış görüyorum 0 0 Yanıtla

Advertisement