Galatasaray Kafilesi İzmir'e Gitti - Son Dakika
Güncel

Galatasaray Kafilesi İzmir'e Gitti

Galatasaray Kafilesi İzmir\'e Gitti

Süper Lig'de normal sezonun son maçını yarın deplasmanda Manisaspor ile oynayacak olan Galatasaray İzmir'e gitti.

07.04.2012 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kavga EDEN MELO VE RİERA GÖTÜRÜLMEZKEN, YÖNETİCİ ALBAYRAK BİZİM İÇİN HOCAMIZIN VERECEĞİ RAPOR ÖNEMLİDİR DEDİ

GALATASARY YARIN ÖĞLE SAATLERİNDE İZMİR'DEN MANİSA'YA BÜYÜK COŞKU İLE UĞURLANACAK

Süper Lig'de normal sezonun son maçını yarın deplasmanda Manisaspor ile oynayacak olan Galatasaray İzmir'e gitti.

Atatürk Havalimanı'ndan İzmir'e hareket eden sarı-kırmızılı takım, geceyi bu kentte geçirdikten sonra yarın maç için Manisa'ya geçecek.

Galatasaray Kafilesi'nin İzmir'de havalimanında coşkuyla karşılanması bekleniyor. Ardından sarı-kırmızılı kafile kampa girecek. Manisa'ya maç günü gidecek olan Sarı-Kırmızılılar, coşkulu bir şekilde 19 Mayıs Stadı'na uğurlanacak. İnternet siteleri ve forumlarda görüş birliğine varan Galatasaraylı futbolseverler, İzmir Cumhuriyet Meydanı'nda maç günü toplanacak ve şampiyonluk şarkılarıyla takımı Manisa'ya uğurlayacak.

Yolculuk öncesi basın mensuplarının sorularını İstanbul'da cevaplayan yönetici Abdurrahim Albayrak, bugün sabah saatlerinde yurt dışına giden

Albert Riera'ya teknik direktör Fatih Terim tarafından 2 gün izin verildiğini söylerken, Dinlenme izini verilmiştir ve gayet normaldir. Her şey hocamızın bilgisi dahilinde. Moralinin bozuk olduğu zaten hepimiz tarafından biliniyor. Fatih hocamızın bilgisi dahilinde olmayan hiçbir şey olamaz dedi.

Albayrak, Melo ile Riera'nın geleceğiyle ilgili de, Hocamız ne karar verirse biz yönetim kurulu olarak oturur onu tartışırız ama bizim için hocamızın vereceği rapor önemlidir ifadelerini kullandı.

MELO, RIERA, AYKUT, AYHAN, MEHMET, SERKAN, YEKTA VE SERVET KADRODA YOK

Galatasaray'da, teknik direktör Fatih Terim, kavga etmeleri nedeniyle kadro dışı bıraktığı Felipe Melo ile Albert Riera'nın yanı sıra, Aykut Erçetin, Ayhan Akman, Mehmet Batdal, Serkan Kurtuluş, Yekta Kurtuluş ve Servet Çetin'i Manisaspor maçının kadrosuna almadı.

Manisaspor maçı için belirlenen kafilede şu oyuncular bulunuyor

Fernando Muslera, Ufuk Ceylan, Çağlar Birinci, Gökhan Zan, Tomas Ujfalusi, Hakan Kadir Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu, Ceyhun Gülselam, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Yiğit İsmail Gökoğlan, Engin Baytar, Emre Çolak, Johan Elmander, Milan Baros, Necati Ateş, Sercan Yıldırım.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray Kafilesi İzmir'e Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement