Galatasaray, Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti! - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti!

Galatasaray, Süper Lig'in 4. haftasında sahasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı Radamel Falcao'nun golüyle 1-0 mağlup etti.

13.09.2019 19:24  Güncelleme: 23:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda Kasımpaşa'yı konuk etti. Ali Palabıyık'ın yönettiği mücadeleyi sarı-kırmızılı takım 1-0 kazandı. Galatasaray'a 3 puanı getiren golü 37. dakikada Radamel Falcao kaydetti.

Galatasaray, Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti!

CİM-BOM PUANINI 7'YE ÇIKARDI

Bu sonuçla Galatasaray, puanını 7'ye çıkardı. İlk 4 haftada galibiyetle tanışamayan Kasımpaşa ise 1 puanda kaldı. Sarı kırmızılı takım önümüzdeki hafta Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. Kasımpaşa ise Antalyaspor ile karşılaşacak.

Galatasaray, Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti!

FALCAO İLK MAÇINA ÇIKTI

Galatasaray'da yeni transferler Lemina ve Falcao, sarı kırmızılı formayla ilk maçlarına çıktılar. Tribünleri dolduran taraftarlar özellikle Falcao'ya büyük sevgi gösterisinde bulundu. Sarı kırmızılı taraftarlar Falcao'yu tribüne çağırdı ve sık sık yıldız oyuncu lehine tezahüratlarda bulundu.

Galatasaray, Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti!

FATİH TERİM TRİBÜNDE

Galatasaray'da PFDK tarafından 3 maç ceza verilen teknik direktör Fatih Terim, karşılaşmayı tribünden takip etti. Sarı kırmızılılarda antrenörler Ümit Davala ve Hasan Şaş da cezaları nedeniyle kulübedeki yerini alamadı. Galatasaray'da Levent Şahin takımın başında maça çıktı.

Galatasaray, Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti!

GALATASARAY İLK KEZ GOL YEMEDİ

Galatasaray, bu sezon Süper Lig'de ilk kez kalesini gole kapatmayı başardı. Ligin ilk haftasında Yukatel Denizlispor'a 2-0 yenilen sarı-kırmızılı ekip, ardından evinde oynadığı maçta Konyaspor ile de 1-1 berabere kalmıştı. Galatasaray, ligin 3. haftasındaki İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşmasını 3-2 kazanabilmişti.

Galatasaray, Kasımpaşa\'yı 1-0 mağlup etti!

Son Dakika Spor Galatasaray, Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • Deniz deniz : Koskoca gsde 1 tane millik takım oyuncusu yok ayıp lan size vatandaşın parasını yabancılara yedirdiniz hainler 22 20 Yanıtla
    Fransız takımından ne beklersin ki: français 6 11 saffet: 2019 yilinda malca bi yorum. on tane milli olsa nolcak. asin artik bunlari liseli cocuklar 11 2 ..: Milli takim yillarca galatasarayli futbolcularla ayakta kaldi galatasarayli futbolcularla dunya 3.su olduk birazda siz sirtlayin milli takimi zor gelmesin 5 2 Sg: Mendil acmıyoruzya 5 2 Sg ye cevap: Mendil değide çok sekpak kullanıldı anlarsan 0 1
  • Gerçek: Galatasarayda yeni yasa çıkmış türk futbolcu oynatmak yasakmış 11 10 Yanıtla
  • 4 YILDIZLI: Türk oyuncu yok diyenler ulan sizin adamlarınız serbest yaptı şimdi neden ağlıyonuz? 10 8 Yanıtla
  • Bu ne be : 1 tane türk yok kadroda : yazıklar olsun 7 7 Yanıtla
    ?: Nasil yok var iste emre mor var adem buyuk var sener ozbayrakli var omer bayram var ha ilk 11 oynamiyorlar ayri ama senin degiminle KADROdalar. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement